Crtež male Jane otkriva STRAŠNU TAJNU: Evo šta je nacrtala u VRTIĆU, nekoliko dana posle ubistva (INFO)

ubistvo

Foto: printscreen/TV Pink

Crtež koji je mala Jana nacrtala nekoliko dana nakon ubistva mogao bi da bude ključan u rešavanju slučaja ubistva majke Jelene Marjanović.

Po onome što je nacrtala tog dana, inspektori su posumnjali da verovatno zna više od onoga što je u razgovoru sa stručnjacima prvobitno rekla.

Tog dana je od vaspitača dobila zadatak da nacrta nešto čega se boji.

[adsenseyu5]

– Inače, dečica tog uzrasta imaju zadatak da obrade temu “nešto čega se plašim” ili “strašna stvar”, i to se radi kako bi mališani nesmetano pričali o svojim strahovima i na neki način ih prevazišli. Upravo su to iskoristili inspektori kako bi pokušali da na taj način dođu do novih informacija – objašnjava sagovornik blizak istrazi.

Zaposleni su bili šokirani onim što su videli.

– Na temu “čega se bojite”, devojčica je nacrtala svoju kuću. Vaspitači su o tome odmah obavestili inspektore. Policija je odmah posumnjala da devojčica ima neka saznanja koja nije ispričala tokom ranijih razgovora sa stručnjacima – tvrdi izvor.

SVEDOK ODAO JELENINOG SVEKRA: Evo šta je Vladimir Marjanović rekao dok su tražili pevačicu?!

Stručnjaci koji su razgovarali sa Janom nakon ubistva tražili su da nacrta nekoliko crteža i ona je to uradila. Nacrtala je sve sem svoje porodice.

– Razlog zašto je tog dana odbila može da bude povezan s njenim saznanjem da se mama izgubila – naveo je izvor.

Psihoterapeut Zoran Milivojević smatra da bi tek razgovor Jane s psihologom pokazao zašto je Jana kuću označila kao nešto strašno.

DETALJI VEŠTAČENJA PATOLOGA STANKOVIĆA: Do poslednjeg trenutka Jelena se grčevito borila, ispod noktiju nađen DNK koji nije Zoranov?

– Postoji više mogućih tumačenja tog crteža. Poznato je da prazna kuća plaši decu, i to jeste zapravo simbol zastrašujućeg. Samo bi jedno od tumačenja bilo da se u kući nešto loše dogodilo, ali to može biti utvđeno jedino u razgovoru s psihologom koji bi određenim pitanjima oslobodio i otvorio dete – kaže Milivojević.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor:Telegraf.rs)

[adsenseyu2]

1 Comment on "Crtež male Jane otkriva STRAŠNU TAJNU: Evo šta je nacrtala u VRTIĆU, nekoliko dana posle ubistva (INFO)"

  1. vi ste sve samo ne moralni. dijete tog uzrasta odmah bi sve ispričalo. to vi sada izmišljate, sve ove inf. po fej. žutoj štampi organizuju narkosi – tajkkunikuni

Comments are closed.