CRNOGORAC UBIO KOSOVSKOG ALBANCA: Porodica Đurišića u strahu od KRVNE OSVETE, ubijeni ima 3 brata (FOTO)

osveta

Foto: Fejsbuk/Savo Đurišić

“Gore od ovoga ne može biti, upropastio je i sebe i nas” – rekao je brat ubice

Ulcinjanin Savo Đurišić (29) priznao je pred istražiteljima da je drugog marta u naselju Pinješ, hicima iz pištolja ubio Beća Likaja (53) sa Kosova, pišu Dnevne novine.

Ubistvo je počinjeno u stanu žene sa kojom je Đurišić ima prepirku. On je nju zatekao u društvu ubijenog. Kako prenose “Dnevne novine”, nakon ubistva, Savo je bežao u pravcu bivšeg hotela “Galeb”, gde je u rastinju bacio pištolj iz kojeg je pucao, ali je nakon 20 minuta lociran i uhapšen.

 

[adsenseyu4]

– Sumnja se da je S. Đ. u četvrtak veče, nakon kraće prepirke koju je imao sa M. D., oko 19:30 časova došao u stan koji ona iznajmljuje u naselju Pinješ, gde ju je zatekao u društvu sa B.L. On je zatim, kako se sumnja, iz pištolja kalibra 7,65 mm u pravcu B.L. ispalio više hitaca koji su oštećenog pogodili u predelu grudi. S. Đ. se potom udaljio sa lica mesta – navodi se u zvaničnom saopštenju.

Foto: Facebook/Savo Djurisic

Foto: Facebook/Savo Djurisic

I brat Sava Đurišića, Marko potvrdio je da se zločin desio, kao i da je porodica šokirana situacijom u kojoj su se našli.

– Ne zna niko šta se tačno desilo. Ovo su sve nagađanja i priče sa ulice. Ali gore od ovoga ne može biti. Upropastio je i sebe i nas – rekao je Marko Đurišić za Telegraf.rs.

[adsenseyu1]

O događaju je obavešten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je kvalifikovao krivično delo kao “teško ubistvo”, a policija je izvršila uviđaj.

Telo preminulog Likaja prebačeno je na Odeljenje sudske patologije u Kliničkom centru u Podgorici radi obdukcije. Osumnjičeni Đurišić će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužiocu, zbog osnovane sumnje da je počinio ubistvo.

Prema nezvaničnim saznanjima, ubijeni ima tri brata, pa sada porodica Đurišića strahuje od krvne osvete.

 

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs/Izvor:telegraf.rs)

 

[adsenseyu2]

 

1 Comment on "CRNOGORAC UBIO KOSOVSKOG ALBANCA: Porodica Đurišića u strahu od KRVNE OSVETE, ubijeni ima 3 brata (FOTO)"

  1. 3wX2jN Really enjoyed this article post.Really thank you! Fantastic.

Comments are closed.