CRNI PONEDELJAK U SRPSKOM GRADU KAKAV SE NE PAMTI: Dve pogibije, dva samoubistva i požar! (INFO)

hitna pomoć

Foto ilustracija: Telegraf

Jučerašnji dan je bio poguban za Vranjance, nesreća za nesrećom, pogibija lekara, dva samobistva, požar… Grad je zavijen u crno, na ulicama muk.

U saobraćajnoj nesreći koja se juče ujutro dogodila na autoputu kod Predejana, smrtno je stradao doktor Dušan Stojković, lekar Ginekološkog odeljenja Opšte bolnice u Vranju.

Ova nesreća ga je zadesila samo nekoliko meseci nakon što je njegov sin Nikola, takođe lekar, preminuo nakon teške bolesti.

[adsenseyu5]

Kao da ovakva tragedija nije dovoljna za jedan grad, u Prekodolcu kod Vladičinog Hana skokom sa krana poginuo je V. A. (28), takođe iz Vranja. Tragični događaj se desio oko 10.30 časova, a identitet žrtve nije saopšten.

Iz policije naglašavaju da nesrećni mladić nije radnik nijednog preduzeća koje na ovom gradilištu izvodi radove. Visina sa koje je skočio je najmanje 72 metra, koliko su visoku stubovi koji drže novi most.

“ONA JE SRPSKA MAJKA, EJ”: Nebojša Glogovac BRUTALNO ISKRENO isprozivao Cecu Ražnatović!

Ona stara izreka gde su dva zla doći će i treće ispostavila se tačnom. U Gračaničkoj ulici u Vranju pronađen je stariji muškarac, koji je izvršio samoubistvo iz vatrenog oružja, potvrdila je vranjska policija.

Radi se o S.J., starom 71 godinu, čije su nepomično telo u kući pronašle komšije. Pored tela je pronađen pištolj, pa se pretpostavlja da je nesrećni čovek iz njega sebi oduzeo život.

DEMI MUR NA POZNATOM BEOGRADSKOM SPLAVU: Okusila noćni provod u prestonici, a ove DVE domaće pesme je tražila više puta da joj sviraju!

Na svu nesreću koja je juče zadesila Vranje u popodnevnim časovima buknuo je požar vrlo blizu prvih gradskih kuća u pravcu jugozapada. Za sada nema bližih informacija o vatri, niti o uzrocima.

Nadamo se da će se na ovome zaustaviti zlo koje je zaposelo Vranje.

(Dnevne.rs/Izvor:Telegraf.rs)

[adsenseyu4]

[adsenseyu2]