ČOVEK KOJI TVRDI DA JE BIVŠI MILANOV ŠEF: “Pozajmljivao je pare, kockao se, lagao da nema roditelje, a onda smo sreli njegovu majku”

Milan

Foto: Fejsbuk

Milan Jevđić, student koji je podelio Srbiju, ne prestaje da puni novine i portale od prošle nedelje od kad se prvi put pojavio u emisiji “Život priča”. Mnoge je rasplakao, a mnoge i naljutio, posebno one koji su mu, kako tvrde, pomagali. Na ovo nije ostao ravnodušan ni navodno njegov bivši šef iz Užica, koji tvrdi da je Milana uhvatio da se kocka i da mu je često tražio pare na zajam.

Nikola Gvozdenović (31) iz Užica je, kako tvrdi za “Telegraf”, jedno vreme bio šef Jevđiću jer je vodio marketinšku firmu, koja je imala i svoju prodavnicu u kojoj su se prodavale bojanke i knjige. Prema njegovim rečima, u toj prodavnici je Jevđić radio kao trgovac jedno pola godine i stalno je imao problem sa novcem.

– Bio je dobar radnik, ali stalno je imao problem sa novcem. Dešavalo se da primi platu u ponedeljak, a da mi u sredu već traži pozajmicu od 3.000, 4.000 dinara, što je tad vredelo kao sad, recimo 7.000, 8000 dinara. Osim toga, slagao nas je da nema nikog od roditelja, da bi jednom prilikom prošla neka žena dok smo sedeli na klupi i obratila mu se: “Sine, pa ti ne umeš ni da se javiš” – priseća se Gvozdenović, koji je tad saznao da Jevđić ima majku koja nije preminula.

OTAC UBICE IZ RAKOVICE JAVIO SE U EMISIJU UŽIVO: Počeo čudno da pravda sina dok se nije prekinula veza

Kada ga je šef upitao zašto laže u firmi da mu roditelji nisu živi, Jevđić mu je, navodno, rekao da je morao da se odseli jer imaju finansijskih problema i kako bi im olakšao.

Nakon toga Milanu su, kako kaže Gvozdenović, redovni izgovori za pozajmljivanje novca bili vezani za bolest ili teško finansijsko stanje majke, kojoj bi “morao da nosi novac u Arilje”..

– Jedne večeri kad mi je rekao da je otputovao u Arilje, ja ga vidim kako izlazi iz kladionice i tu mi postane jasno da je on običan prevarant i kockar.

-Od tada sam ga redovno viđao u kladionici – dodaje Gvozdenović.

Foto: fejsbuk

Jevđićevu majku je navodno imao prilike da upozna, ali mu nije poznato da li Jevđić ima oca. Od njega je čuo da je sam otišao iz porodične kuće u Arilju u Užice gde je živeo sam.

DOBRICA I VESNA NAPISALI MILANU ZAJEDNIČKU PORUKU: Da li će on ZAPLAKATI zbog njihovih reči?

(Dnevne.rs/Izvor: S.V.,Telegraf.rs)

2 Comments on "ČOVEK KOJI TVRDI DA JE BIVŠI MILANOV ŠEF: “Pozajmljivao je pare, kockao se, lagao da nema roditelje, a onda smo sreli njegovu majku”"

  1. МАЛИ ЈЕ ЈЕБЕН ИГРАЧ.

  2. Pa sigurno je da nema na koga da se ugleda!? U Srbiji su gotovo svi iz državnog vrha ali isto tako i iz SANU sve sami lopovi i prevaranti, takođe i sudije iz tkz. Ustvanog suda, kao i “pravosuđa”, sudije su svi lopovi, medicinska struka, (doktori) su lopovi (u ostalom ovaj momak je budući “doktor” (lekar) a već se afirmisao kao veliki lopov! Jedino seljaci (zemljoradnici), rudari i građevinski i industriski radnici su prinuđeni da budu pošteni jer nisu u poziciji da budu drugačiji!

Comments are closed.