CIPSER POBEGAO NOVINARIMA, ALI JE POSLE REKAO: Srpski dečak mi je vređao tim! (VIDEO) (INFO)

nemacka

Foto: Telegraf.rs

Evo šta je o celom incidentu sa autogramom rekao centar nemačke reprezentacije

Košarkaš Nemačke Paul Cipser izbegao je da da izjavu za Telegraf nakon utakmice sa Italijom, koju su “panceri” izgubili nakon produžetaka (89:82).

Cipser je privukao pažnju javnosti odbijanjem da da autogram srpskom dečaku Vuku Ivanoviću, a nakon meča sa Italijom odmahnuo je rukom na poziv izveštača Telegrafa i druge predstavnie srpskih medija u miks zoni.

[adsenseyu5]

Ipak, reagova je PR menadžer, i sa košarkašem je razgovarao predstavnik Radio-televizije Srbije, što je morao da ispoštuje zbog toga što je javni servis nosilac TV prava.

Foto: Telegraf.rs

Foto: Telegraf.rs

Kada mu je postavljeno pitanje, najpre je imao komentar: Sada biste samo o tome hteli da pričate?

Na kraju je ipak rekao:

Evo, objasniću šta se desilo. Mali je došao do mene, zatražio potpis i rekao da je moj tim ‘bezveze’ (Your team sucks!). Mi smo tada izgubili od Srbije i šta sam drugo mogao da uradim?! Ako ćeš da me ismevaš, onda nećeš dobiti autogram – rekao je Cipser.

[adsenseyu1]

Podsetimo, Maik Cirbes, košarkaš Crvene zvezde i Cisperov saigrač iz reprezentacije, rekao je za Telegraf da potez centra smatra neprofesionalnim, pa je samim tim prikupio fotografije sa autogramima, koje bi dao Ivanoviću.

(Izveštač Telegrafa sa Eurobasketa, Dragutin Stojmenović)