CEO SVET JE ČEKAO ODGOVOR: Donald Tramp poslao oštru poruku Severnoj Koreji (INFO)

Donald

Foto: Tanjug/AP

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je nuklearna proba Severne Koreje “neprijateljska i opasna” po SAD.

“Severna Koreja izvela je veliku nuklearnu probu. Njihove reči i akcije nastavljaju da budu veoma neprijateljske i opasne po SAD. Severna Koreja je odmetnička nacija koja je postala velika pretnja i sramota za Kinu koja pokušava da pomogne, ali sa malo uspeha”, napisao je Tramp na Tviteru.

[adsenseyu5]

Severna Koreja izvela je danas probu hidrogenske bombe, pet puta jače od one bačene na Nagasaki, čija detonacija je izazvala dva potresa sa Korejskom poluostrvu.

Ovo je “bentli” koji je udario u auto predsednika Aleksandra Vučića: Vlasnik je bivši poznati fudbaler Ivica Dragutinović! (VIDEO) (FOTO)

(Dnevne.rs/SrbijaDanas.com/Izvor:Agencije)

[adsenseyu4]

1 Comment on "CEO SVET JE ČEKAO ODGOVOR: Donald Tramp poslao oštru poruku Severnoj Koreji (INFO)"

  1. Jaca pet puta od one sto je bacena na Nagasaki…a cija je to bila bomba sto je bacena na Nagasaki, ko je napravio, otkud nekom pravo da baci tu bombu na Nagasaki? Kritikuje Koreju zato sto je izvela probu, a vi Amerika je napravila milion puta goru stvar, kamo srece da ste i vi izvodili milion proba a sa nikada niste bacili bombu, fuj smradovi smrdljivi

Comments are closed.