“ČEKA VAS LOMAČA”: Splitska TORCIDA sprema pakao za hrvatske huligane!

navijači

Foto montaža: Dnevne.rs/Telegraf.rs/printscreen/instagram

Šestorici splitskih odmetnika, plaćenika, koji su učestvovali u haosu na stadionu Partizana, ne vraća se u Dalmaciju!

Oni su uplašeni za sopstvenu bezbednost posle frke koja se digla zbog njihovog učešća u okršaju dve grupe huligana na južnoj tribini tokom večitog fudbalskog debija.

Od Srba su već dobili batine i poniženje, skinuti su goli kako bi pred 30.000 ljudi bili ismejani, a prema raspoloženju koje vlada među pripadnicima splitske “torcide”, tek ih čeka pakao u njihovom gradu.

[adsenseyu5]

Militantni deo navijača Hajduka ne može da oprosti svojim sugrađanima što su usred Beograda doživeli poniženje, koje sad i svetski mediji generalno vezuju za Split i Hrvatsku.

Oni smatraju da je ovim glupim potezom na njihov grad bačena neviđena ljaga. Prema informacijama sa navijačkih foruma, torcidaši čekaju prvu priliku da dodatno propuste kroz šake Ivana Miškovića, Jakova Podruga, Antu Firića, Ronalda Miškovića i Damira Tovarića.

Pogledajte kako su kriminalci unakazili policajca iz Sremske Mitrovice (FOTO)

“Čeka vas lomača”, samo je jedna od pretećih poruka… Viđeniji pripadnici te navijačke grupe iz Dalmacije, paralelno sa srpskom i hrvatskom policijom, sprovode internu istragu kako bi saznali šta je bio motiv ovog vandalskog čina. Oni smatraju da bez direktnog odobrenja “torcide” nisu ni smeli da se upuštaju u obračun na jednoj navijačkoj tribini, pogotove ne u Srbiji.

Inače, niko od uhapšenih splitskih huligana nema “navijački staž”, ali zato svi imaju podebele policijske dosijee.

USTAŠKA GERILA POSLALA PRETEĆE PISMO VUČIĆU: Spremaju se nova Oluja i Bljesak, poručuju ti Pavelićevi križari!

Cela ova splitska grupa dovodi se u vezu sa trgovinom drogom. Kako saznajemo, oni su u partnerskim odnosima sa kriminalnim organizacijama u Srbiji.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Kurir.rs/izvor: Alo)

[adsenseyu4]