CARINIK RUTINSKI PREGLEDAO TOVAR U KAMIONU: U pokušaju da proveri sadržaj kesa za đubre, doživeo ŠOK kada je napipao OVO! (FOTO)

kamion

Foto ilustracija: Uprava carina Republike Srbije

Carinik koji je pregledao tovar i sam je doživeo šok kada je u pokušaju da proveri sadržaj kese našao ono čemu se nije nadao.

Carinici su u saradnji sa policijom danas na izlazu graničnog prelazaSrpska Crnja, sprečili dvojicu migranata da ilegalno pređu granicu.

Migranti su, kako se navodi u saopštenju Uprava carina, bili skriveni u kesama za smeće.

Ovaj neobičan slučaj otkriven je kada je na red za carinsku kontrolu stigao kamion užičkih registarskih oznaka koji je prevozio brik ambalažu iz Gornjeg Milanovca ka Rusiji.

kamion

Foto: Uprava carine

Carinik koji je pregledao tovar i sam je doživeo šok kada je u pokušaju da proveri sadržaj kese za smeće napipao ljudsku glavu.

Službenik je ubrzo konstatovao da se u tovaru nalazi još jedan migrant, ovoga puta samo prekriven kesom za smeće.

Ovi “slepi putnici” iz Pakistana prvi su koji su došli na dosad u praksi nezabeleženu ideju kako da se neopaženo prebace preko granice.

Sulejman Ugljanin: Najveće zlo je država Srbija, ali od juna…; Vulin: Da bude spreman da odgovara za svoje izjave (INFO)

U razgovoru sa vozačem službenici su saznali da je imao problem sa plombom, koja je potom pregledana, te je konstatovano da je kod zadnjeg dela prikolice sajla bila presečena, pa zalepljena.

DVOSTRUKI ŽIVOT POPA MILANA: Istovremeno imao nekoliko ljubavnih veza, a sa veroučiteljem..

(Dnevne.rs/Izvor: Espreso.rs)