BURA NE PRESTAJE NI 24 SATA KASNIJE: Oglasila se majka deteta posle skandala u Kragujevcu, a javio se i očevidac

doktorka

Foto: Printskrin/Facebook/Violeta Cvetković

Prava bura na društvenim mrežama podigla se juče, nakon što je Violeta Cvetković, majka bolesnog deteta postavila na Fejsbuku video snimak iz Doma zdravlja u Kragujevcu. U videu se može čuti kako pedijatri neće da joj pregledaju ćerku koja ima visoku temperaturu. Ubrzo su se oglasili i iz Doma zdravlja te u saopštenju objasnili celu situaciju. Pošto su se tada mišljenja o ovom slučaju među čitaocima podelila, Violeta se ponovo oglasila i na Fejsbuku napisala svoje mišljenje nakon svega.

” Red je da se još jednom oglasim povodom ovog današnjeg događaja koji je preplavio društvene mreže, što moram priznati nisam očekivala u milionskom broju pregleda. Ali ako i trebalo je tako. E sada, kao majka da Vas pitam sve, da li verujete u demant Doma zdravlja i njihove izjave??

Prvo želim javno demantovati objavu direktora Doma zdravlja koji je rekao da sam kao majka trebala da se izjasnim kod kog ću lekara. Pa gospodine prilikom predaje zdravstvene knjižice ako nije izabran lekar tu, sestre pitaju kod koga ćete.. Imala sam naravno to pitanje od medicinske sestre koja se nalazila na šalteru i rekla, ako može kod dr Nade Ilić. Rekla mi je ok, sačekajte ispred ordinacije br tri što sam i uradila čekala najnormalnije sa ostalim majkama koje su bile sa mnom.

ODMOTAVA SE KLUPKO OKO KRISTINE (33): Devojčicu (14) podvodila starcu, a način na koji ju je vrbovala je STRAVIČAN

Zatim par minuta nakon toga sestra proziva moje dete i ako je već odnela karton u ordinaciju i kaže: “Gospođo dr Ilić ne može da Vas primi tačnije, ne želi jer ste od nje prešli kod doktora Vukalović” . Zgranuta pitam i..?? Kaže neće da vas primi. U redu, kažem, dajte mi napismeno da ne želi da pregleda dete.

bruka

Foto: Printskrin: Facebook/Violeta Cvetković

Kaže “Pregledaće je doktor Boban”. Od tog doktora na glasu imamo loše iskustvo od pre par meseci kada je posle njegovog pregleda i izveštaja da je dete zdravo par sati nakon završilo na odeljenju. Vođena lošim iskustvom od njega, a imamo već pravo da biramo izabranog lekara koji je tu, a koji nije hteo da pregleda dete, ja sam ušla u ordinaciju i obratila se doktorki. Pitala je zašto odbija da pregleda dete i tražila da me odvede kod načelnica koja je definitivno još gori nečovek od nje. Snimak nastao u ordinaciji potvrđuje sve da dete nije pregledano, a na pitanje zašto kaže takva je procedura. Na snimku se vidi da da načelnica pokušava da mi otme telefon dok doktorka surfuje netom ni malo potresena.

E pa tužite me za snimanje u ordinaciji, kao i što ste naveli da je dete pregledano. Postoje organi koji će to utvrditi i teraćemo se. Volela bih da, s obzirom da svi jedni druge sad štite tamo i pokrivaju, mi  samo na oči izađe glavna sestra doktorke Nade Ilić i pogleda me i kaže u lice da dete nije primljeno iz sujete, jer doktorka je ljuta jer smo je pre skoro godinu dana promenili. Veliki pozdrav svim medijima koji su me kontaktirali uzeli izjavu a zatim objavili drugačiju priču. Dete je jutros odvedeno u dečiji dispanzer pre početka pauze koja je od pola deset. Pišite svi šta hoćete pogledajte snimak ako ćete realno sve je evidentno i jasno ” napisala je majka deteta, Violeta Cvetković.

pismo

Izjava majke bolesnog deteta Foto: Printscreen/ Facebook

U međuvremenu, redakciji Telegrafa javio se jedan čitalac koji kaže da je očevidac celog događaja. Njegovu izjavu prenosimo u celosti:

– Juče, dok sam čekao pregled svog deteta, prisustvovao sam ovom nemilom događaju. Majka laže da joj nije pregledano dete. Bio sam prisutan kad je izašla iz ordinacije dr Bobana, nakon toga se uputila ka dr Nadi, nakon čega je počela da urla na ženu. Čuvši to, dr Jasmina je ušla i pokušala da smiri pacijentkinju, koja joj na to glasno odgovara: “Sad ću da vas izbacim na mreže” i tu kreće onaj snimak! – izjavio je Kragujevčanin.

KAKO JE POLA SRBIJE ZA 5 MINUTA PROMENILO MIŠLJENJE? Posle incidenta iz Doma zdravlja u Kragujevcu sručilo se drvlje i kamenje na lekare, a onda preokret..

I, ponovo vas pitamo – u koju verziju vi verujete?

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs, M. Antonijević/ [email protected])

2 Comments on "BURA NE PRESTAJE NI 24 SATA KASNIJE: Oglasila se majka deteta posle skandala u Kragujevcu, a javio se i očevidac"

  1. Mislim da je svedok primio mito
    da ovako izjavi,,Na kraju tu mora da je bilo jos pacijenata,,Ali ovo sto se desilo nije izuzetak vec se desava svakodnevno i svuda po Srbiji,,,Da li taj svedok ima ime,,

  2. U potpunosti se slazem sa misljenjem , gore navedenog komentatora Dusana . Danas se sve moze kupiti , i podmititi , pa i ovaj nesretni svedok . . A lekari , kojih u poslednje vreme , ima mnogo laznih , pa da bi prikrili svoje plagijate ( lazne diplome ) , spremni su i na dodatno podmicivanje svedoka . Svaka cast cestitim i postenim Lekarima , kojih je na zalpst sve manje , i manje . . Na strani sam ove majke , koja je imala nemili susret , i sam dogadjaj . . .

Comments are closed.