“Budi vaspitana, ćurko” Sergej Trifunović na konferenciji vređao novinarku Pinka

glumac

Foto: Beta/Miloš Miškov

Predsednik Pokreta Slobodnih građana, Sergej Trifunović, na današnjoj konferenciji za novinare koju su organizovali predstavnici protesta “1 od 5 miliona”, vređao je novinarku telvizije Pink, Gordanu Uzelac, poručivši joj da je “ćurka”.

Naime, novinarka Pinka pitala je Srđana Markovića, jednog od organizatora protesta, da li je sinoć pozvao učesnike protesta da uđu u zgradu Predsedništva, povikom “Ajmo svi unutra”,  da li je to poziv na nasilje i čemu on služi opoziciji, posle čega su pojedinci koji su prisustvovali konferenciji krenuli da joj se obraćaju na uvredljiv način.

Među njima je bio i lider PSG-a, koji ju je pitao “Zbog čega vređa dečka i čemu ona služi” . U pokušaju da dobije odgovor na pitnaje, Uzelac je još nekoliko puta ponovila isto, a kako Marković nije mogao da odgovori, Trifunović, koji je sve vreme telefonom snimao konferenciju, joj je poručio da je ćurka”.

– Pusti dečka da završi pitanje. Budi vaspitana, ćurko – poručio joj je.

Dobio BMW od 50.000 dolara za rođendan, pa ga gurnuo u reku! Razlog će vas RASPAMETITI (VIDEO)

Novinarki TV Pinka su i ostali članovi udruženja “1 od 5 miliona” dobacivali da je bot i da nije novinar, a jedan od njih joj je rekao da se suzdržava da je ne udari pesnicom.

Posle toga, Marković je rekao da je ” konferencija završena ukoliko nema više pitanja”

       

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs)