BRUTALNO UBISTVO NA TRAMVAJSKIM ŠINAMA: Ovo je muškarac koji je upucan na ulici u Beogradu (INFO)

ubistvo

Foto: privatna arhiva

Vlastimir Milošević (33), koji je upucan jutros u centru Beograda i preminuo na tramvajskim šinama u Ulici 27. marta, poznat je po nasilničkom ponašanju i bio je član Kjokušin kluba Beograda.

Milošević je bio uspešan karatista, i to u kjokušin stilu koji se razlikuje od klasičnog, gde se udarci u takmičarskim borbama izvode sa punim kontaktom, a dozvoljeno je rukama i nogama udarati u telo i noge. On je osvojio veliki broj medalja i trofeja i trenirao je decu, a bio je i srpski reprezentativac.

[adsenseyu4]

Poznat je po tučama koje je izazvao i zbog kojih je bio privođen. Kako kažu sagovornici “Blica” on je bio sklon da pesnicama rešava probleme, a ponekad je umeo da ulazi u tuču i zbog drugih.

Prema našim saznanjima bio je hapšen zbog nasilničkog ponašanja i nanošenja telesnih povreda. Milošević je, inače, bio angažovan i kao obezbeđenje beogradskih splavova.

Upucan je jutros oko 8 sati u centru Beograda, a njegovo telo je pronađeno na tramvajskim šinama u Ulici 27. marta. Ubrzo nakon pucnjave na licu mesta se pojavila i njegova žena kojoj je od šoka pozlilo pa je intervenisala Hitna pomoć. Pozlilo je i majci ubijenog Vlastimira i ona je odvezena u bolnicu.

[adsenseyu5]

 (Dnevne.rs /Izvor:Ljubomir Tozev, Blic.rs)
[adsenseyu2]
[adsenseyu1]