BRUTALNO PREBIJENI DEČAK (16) U VEŠTAČKOJ JE KOMI: Lekari se bore za njegov život

hitna

Foto: Telegraf

Učenik drugog razreda Ugostiteljsko-turističke škole koji je pretučen na ulici u Vrnjačkoj Banji, u veštačkoj je komi i lekari se bore za njegov život, potvrđeno za RTS.

– Lekari Kliničkog centara u Kragujevcu su ga juče operisali i drže ga u veštačkoj komi. Danas bi trebalo da ga probude. Povrede su velike, pretučen je bokserom – rekla je Jelena Čeperković, direktorka te vrnjačke škole.

Učenik je poreklom iz Lazarevca, a stanuje u privatnom smeštaju u Vrnjačkoj Banji.

Policija je sinoć u Vrnjačkoj Banji uhapsila dvojicu mladića koji su prethodne noći prebili učenika druge godine Ugostiteljske škole iz Vrnjačke Banje. Uhapšeni su M.O. (18) i A.Z. (18) zbog sumnje da su izvršili ubistvo u pokušaju.

Oni se sumnjiče da su u noći između utorka i srede u centru Vrnjačke Banje naneli teške telesne povrede šesnaestogodišnjaku.

DECA U NAJVEĆOJ OPASNOSTI: Meso koje jedemo puno je antibiotika i hormona

Napadačima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Srednjoškolac koji je pretučen u centru Vrnjačke Banje, bez svesti je dovezen u kraljevačku bolnicu, a odatle transportovan u Klinički centar u Kragujevcu.

GEST O KOME PRIČA CEO REGION: Balašević zastao na pola pesme i uradio ono čemu se niko nije nadao (VIDEO)

Njega su preksinoć, malo iza ponoći, na Vrnjačkoj promenadi pored biblioteke, pronašli prolaznici, kako leži bez svesti, i odmah su pozvali policiju i hitnu pomoć.

(Dnevne.rs/Kurir.rs/izvor:RTS)