BRUKA U SPLITU: Sprečena tuča! Žestok obračun u reprezentaciji Srbije!

tuča

Foto: Beta

Posle poraza naših rukometaša od selekcije Švedske na Evropskom prvenstvu došlo je do žestokog obračuna selektora Jovice Cvetkovića i potpredsednika Rukometnog saveza Srbije Dragana Škrbića.

Nakon novog neuspeha našeg tima došlo je do ozbiljne svađe, koja umalo nije prerasla u fizički obračun.

Prema navodima beogradskih medija, Cvetković i Škrbić su počeli verbalno da se prepucavaju u holu hotela u Splitu gde odseda reprezentacija Srbije, a zatim su rukometaši sprečili teži fizički obračun.

Podsetimo, legendarni rukometaš naše zemlje i potpredsednik RSS Dragan Škbić nije krio nezadovoljstvo zbog igre reprezentacije protiv Hrvatske. Škrbić je bio oštar nakon katastrofalnog poraza našeg tima.

On je istakao da za loš rezultat nije kriva atmosfera na tribinama nego loša postavka igre, da imamo bolje igrače od Hrvata, ali da za razliku od nas oni daju 150 odsto za dres koji nose.

“PUKNI ZORO” ORILO SE NA DOČEKU SRPSKE NOVE GODINE U PODGORICI: Delirijum nastao kada se začulo “Oj, Kosovo, Kosovo” (VIDEO)

Srbija i pored dva poraza na startu šampionata ima šanse da se plasira u narednu fazu takmičenja, ako u utorak zabeleži pobedu protiv Islanda sa četiri ili više golova prednosti.

Potpredsednik UO RSS, Dragana Škrbić i selektor Jovica Cvetković dan kasnije su saopštili da je bilo “povišenih tonova”, ali ne i fizičkog sukoba.

Dragan Škrbić je priznao da je došlo do razgovora posle utakmice sa Švedskom u holu hotela.

“Razgovor je tekao u povišenom tonu sa moje i strane selektora Cvetkovića kao posledica tenzije zbog svega što se događa na Evropskom prvenstvu. Taj verbalni sukob, međutim, ni u jednom trenutku nije prešao granice i nije bilo mogućnosti da pređe u neki fizički obračun. Jutros smo sedeli više od sat vremena i razgovarali o svemu. Kao što poslovica kaže, jutro je pametnije od večeri. Razmenili smo mišljenja i ono što smo imali da kažemo, rekli smo uz kafu i jedan normalan razgovor. Ne bi trebalo da se stvara problem tamo gde ne postoji. Ako ih i ima, rešićemo ih u okviru naše organizacije.”

Jovica Cvetković smatra da nema nikakvog skandala.

OBAVEŠTENJE ZA VOZAČE: Ne morate da menjate tablice i saobraćajnu dozvolu ove godine, osim ako ne pripadate ovoj grupi

“Ne vidim uopšte u našem razgovoru nešto što bi na taj način bilo interesantno medijima. Ne možemo uvek da pričamo tiho. Neki naš glasan razgovor se po neki put prokomentariše onako kako ne bi trebalo. Sve je u redu što se Škrbe i mene tiče. Razgovarali smo otvoreno o problemima koje imamo. Ne bi trebalo to dizati na nivo skandala. Što se to traži u ovom trenutku? Ovde smo da bi zajedno napravili rezultat i pokušali da se domognemo drugog kruga. Iznenađen sam što se tako nešto našlo u medijima”, rekao je Cvetković.

IZVEŠTAJ AMERIČKOG KONGRESA: Putin čvrsto stoji iza Banjaluke i predsednika Dodika!

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor: Blic.rs)