BRUKA SVETSKIH RAZMERA: Hrvatski i albanski huligani ZUBIMA CEPALI I PALILI SRPSKU ZASTAVU! (VIDEO)

zastava

Foto: jutjub /printskrin

Na društvenim mrežama se pojavio skandalozan snimak proslave pobede Švajcarske nad Srbijom, na kojoj hrvatski i albanski huligani cepaju i pale zastavu Srbije.

Podsetimo, reprezentacija Švajcarske je posle preokreta savladala Srbiju sa 2:1, a strelci su bili Albanci Granit Džaka i Džerdan Šaćiri. Albanska javnost je trijumf Švajcarske proslavljala kao svoj.

Provokacije na račun Srba nisu izostale ni pre ni posle meča. Zapaljive izjave, zastave Švajcarske po Kosovu i Metohiji, proslava gola uz prikazivanje dvoglavog orla koji simbolizuje tzv. “Veliku Albaniju”…

Vrhunac ludila je video koji je snimljen u Bernu ispred jednog kafića u kom se u petak pratila utakmica između Srbije i Švajcarske.

Na snimku se može videti kako huligani sa obeležjima Hrvatske i Albanije zubima cepaju, a zatim i pale zastavu Srbije!

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir sport)

2 Comments on "BRUKA SVETSKIH RAZMERA: Hrvatski i albanski huligani ZUBIMA CEPALI I PALILI SRPSKU ZASTAVU! (VIDEO)"

  1. Sto im je kultura

  2. miha bukovac | 5. јула 2018. at 12:52 |

    Nema smisla govoriti ovde o nekoj “kulturi”, to su patološki zlikovci, jedini lek za društvo je takve eliminirati da bi mogli drugi naraštaji da se rastu i se razvijaju ne zaraženi takvim patogenom! Ova govna se tiho i paralelno razvijala u sistemu tkz. “bratstva i jedinstva” koji je bio podvala! To je bilo za to što su srbski “akademici” bili isto lopovi kojima je bilo samo do svoje guzice udobno smeštene u meku i toplu fotelju pa “dok traje neka traje”! Jebo im pas mater lopovsku, idiotsku i izdajničku! Prvo i za primer njih treba pobiti, te nazovi “akademike” lopove kao što su taj Matija Bećković (i njemu slične) Gamad, pizda im materina lopovska!

Comments are closed.