BRAVO IVANA! Španovićka OSVOJILA DIJAMANTSKU LIGU, Srpkinja skokom u poslednjoj seriji nadmašila sve rivalke! (FOTO)

atleticarka

Ivana Španović na mitingu u Zagrebu, gde je oborila rekord mitinga sa 6.96 metara; Foto: Tanjug/AP

Španovićeva je miting u Briselu završila na prvoj poziciji, te je još jednom u svojoj karijeri osvojila Dijamanstku ligu! 

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović osvojila je Dijamantsku ligu!

Neverovatna srpska atletičarka skokom u poslednjoj, šestoj seriji nadmašila rivalke i postigla još jedan sjajan uspeh!

[adsenseyu5]

Ona je na poslednjem mitingu sezone, u Briselu, skokom od 6.70 metara u poslednjoj seriji zauzela prvo mesto i napravila još jedan izuzetan rezultat.

Drugo mesto zauzela je Britanka Lorin Ugen sa preskočenih 6,65 metara, dok je trećeplasirana Amerikanka Šekila Sanders skočila centimetar manje.

Španovićevoj je ovo drugi trofej u Dijamantskoj ligi, nakon pobede prošle godine. Ivana zbog povreda nije učestvovala u Judžinu i Oslu, u Lozani je pobedila, pre nego što je u Londonu zauzela drugo mesto.

“Presrećna sam što sezonu završavam osvajanjem Dijamantske Lige, mnogo mi znači ova pobeda naročito posle svega što se desilo u Londonu I ponosna sam što sam baš u šestoj seriji uspela da izvedem najbolji skok takmičenja”, rekla je Ivana nakon još jednog trijumfa.

[adsenseyu1]

Trener Obradović osvrnuo se na sam tok takmičenja I dodao:

“Celo takmičenje obeležila je velika nezvesnost i razlika u samo par centimetara sve do šeste serije kada je Ivana skočila 6,70m.

BALKANSKI PROROK OTKRIVA: Vučić će vladati, Trampova zgrada će goreti, a popularan ESTRADNI PAR očekuje raskid (FOTO)

Moram priznati da skakačice večeras nisu bile raspoložene za velike skokove naročito posle treće serije kada je na zaletištu zbog organizacionih problema nastupila pauza više od dvadesetak minuta

TUGA: Ogromni kit molio ronioce za spas, za ono što je usledilo NIKO NIJE BIO SPREMAN! (VIDEO)

I bilo im je jako teško da se vrate, ipak Ivana je još jednom dokazala da ume da se izbori sa pritiskom I da u šestoj seriji odnese pobedu I odbrani Dijamantski trofej od prošle godine” istakao je trener Obradović.

(Dnevne.rs /kurir.rs / Izvor: kurir sport)

[adsenseyu4]

1 Comment on "BRAVO IVANA! Španovićka OSVOJILA DIJAMANTSKU LIGU, Srpkinja skokom u poslednjoj seriji nadmašila sve rivalke! (FOTO)"

  1. BRRRAAAAAVVVVVOOOOOOOOOO IVANA!!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.