Brankica: Stiče se utisak da se ljutite na novinare… Aleksandar Vučić joj dao odgovor koji će PAMTITI

insajder

Foto: Youtube/Insajder Video

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ispunio je svoje obećanje dato sredinom meseca oktobra.

Podsetimo,  predsednik Srbije Aleksandar Vučić pre dve nedelje rekao je na konferenciji za novinare, odgovarajući na pitanja novinarke Insajdera, da ne može na konferenciji da odgovara na dodatna pitanja i javno obećao da će dati intervju redakciji Insajder.

U jednom delu intervjua, Brankica Stanković je rekla da se stiče utisak da se Vučić “ljuti” na novinare kada ga ne hvale, međutim, predsednik joj uzvratio kontrapitanjem.

[adsenseyu5]

On se zapitao da li postoji političar koji bi pristao da odgovara na svako pitanje i istakao da poštuje svakog novinara, bez obzira na to iz koje kuće dolazi.

– Ja sam jedini čovek u ovoj zemlji koji odgovara svakom novinaru i na svako pitanje. Nikada nisam bežao od odgovora na pitanja. Uvek sam dostupan i to zato što sam siguran i verujem u ono što radim. Znam koliko radim za Srbiju, koliko se trudim za mir i stabilnost u regionu, za saradnju sa istokom i zapadom i znam da imovine imam isto kao i pre dolaska na vlasti. Ja sam čovek koji je borac, koji ne želi da odustane i preda se – rekao je predsednik.

Dve zemlje “NESTALE” sa najnovijeg spiska zemalja koje su priznale Kosovo! (INFO)

On je zapitao može li novinar koji se ne dopada Saši Jankoviću ili Vuku Jeremiću da uđe na njihovu konferenciju.

„LUPIO ŠAKOM O STO“: NATO stopirao formiranje vojske Kosova (INFO)

– Mislim da sam fer i da mediji imaju informacija više nego ikada, iako takođe smatram da u brojnim oblastima može da bude transparentnije i da ministri govore otvorenije – istakao je Vučić.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor: SrbijaDanas.com)

[adsenseyu2]

2 Comments on "Brankica: Stiče se utisak da se ljutite na novinare… Aleksandar Vučić joj dao odgovor koji će PAMTITI"

  1. Već sam rekao, pisao o tome, da Predsednik Srbije (AV) Alek ima (stvorio) iza sebe “dugačak rep” dok je bio u radikalskoj stranci kod g. Šešelja, bio je mlad u politici neiskusan i želeo da se pored Šešelja izkaže, a g. Šešelj (takav -kakav je), bio je pokrovitelj svega toga! Interesantno je nešto, da Toma majmun (Nikolić) se “upisao” u istoriju politike kao predsednik Srbije (onako groteskan) “tunjav”, glupav i podmukao, i (iznad svega) veliki (nezajažljivi) lopov, a g. Šešelj koji ima atribute pravog intelektualca enciklopediste – nije uspeo, a tolika mu je želja bila!

  2. picousti ubica slavka ćuruvije,smetao im slavko zbog istine

Comments are closed.