BOŠKO OBRADOVIĆ UPUTIO OZBILNE PRETNJE PREDSEDNIKU SRBIJE: “Stižem, nećeš pobeći…”

predsednik

Foto: Tanjug – Dimitrije Goll

Obradović je na društvenoj mreži Tviter naveo da će i blokirati auto-put ukoliko, kako je rekao, bude potrebno.

– Zbog ovih jednostavnih pitanja predsednik SNS me jutros na partijskoj TV PINK nazvao lopovom i fašističkim odbornikom. Naravno da ćemo ako treba zbog ovoga da blokiramo auto-put. Kao što sam obećao da stižem do njega kad Vučić dođe u Čačak da ga neško lično priupitam. Nećeš pobeći – napisao je Obradović.

Lider Dveri ne preza od ekstremnih pretnji, a upamćen je i slučaj kada je pretio predsedniku Aleksandru Vučiću i premijerki Ani Brnabić batinama!

NEĆEMO DOZVOLITI BLOKADU AUTOPUTA! Vučić: Imamo sve dokaze da Babić nije kriv

Tom prilikom je prvo brutalno izvređao predsednika i premijerku Srbije, a onda je izneo i otvorene pretnje na račun vlasti u Srbiji. Obradović je tada poručio da proglašava sve “gerilske metode borbe protiv Vučićeve vlasti dozvoljenim”.


– Neće im nigde više biti prijatno u javnosti kad nas sretnu – poručio je Obradović na šta su reagovali funkcioneri SNS i poručili lideru Dveri da je narodu neprijatno od njegovog nasilništva i pozvali ga da dođe da napadne lidera SNS-a i predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ali da se posle ne žali zbog ishoda tog susreta.

(Dnevne.rs/Izvor: Srbija Danas, Alo)