BOG POČEO DA KAŽNJAVA AMERIKU: Srbi likuju zbog jake zime, koja je pogodila SAD (FOTO)

komentari

Foto: Tanjug/AP

“Ciklonska bomba”, koja je pogodila SAD, odnela je najmanje 18 života na severoistoku zemlje, dok kanadske vlasti pokušavaju da pronađu skloništa za beskućnike i sklone ih sa užasne hladnoće. Apokapliptične slike koje nam stižu iz Amerike, poslužile su mnogim Srbima da se naslađuju i da na ovu tragediju gledaju kao na kaznu od Boga.

– Počelo je, počelo, samo gruvaj. To vam je opomena za 1999. godinu, idioti američki, sram vas bilo. Koliko ste zla naneli svetu, treba malo više opomene – samo su neki od komentara na vesti o ledenom dobu u Americi.

I dok američke hitne službe pokušavaju da osposobe puteve nakon mećave, a temperatura je trenutno ispod proseka i u nekim delovima SAD pada i do minus 40 stepeni Celzijusovih po zalasku Sunca, Srbi nastavljaju da komentarišu:

– Brko (Isus Hristos) počeo da kaznjava. A dugo smo ga i čekali. Što ne pozovu Kima, on ih otopi odmah sa dve bombice – jedan je najlajkovanijih komentara.

Foto: Printscreen/Telegraf

– I mi smo se tresli od straha od vaših BOMBI. Tresite se barem vi od zime – napisao je drugi korisnik ispod vesti.

– Ako. Neka im bude ledeno doba. Da se zalede skroz svi i da više ne postoji Amerika – nadovezao se još jedan.

– Ma šta je to za Amere i NATO? Neka malo izbombarduju i rasteraju mraz!

Foto: Printscreen

Uprkos tome što su komentari na zimu u Americi uglavnom negativni, ima i onih koji smatraju da ne treba likoviti nad nesrećom. Oni naglašavaju i da u SAD-u živi dosta Srba. Međutim, ni to nije dovoljno najupornijima koji ostaju pri svome:

– Niko ne likuje, nego samo konstatujemo da priroda uvek kažnjava onog ko širi zlo svetom dugi niz godina.

“NIŠTA OD NJEGA NIJE OSTALO, SVE JE SMRSKANO”: Supruga nastradalog Gorana koji je ispao iz saniteta i poginuo o detaljima jezive nesreće

U nekim delovima Sjedinjenih Američkih Država toliko je hladno da se kapljice ključale vode u vazduhu kristalizuju u led i sneg pre nego što padnu na zemlju.

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs)