Bivši oficir NATO-a uputio Putinu neverovatan predlog u vezi Srbije

Srbija

Foto montaža: Rojters

Bivši oficir NATO-a na Kosovu i Metohiji, Norvežanin Kristian Kaš dočekao je Vladimira Putina ispred Hrama Svetog Save u Beogradu i zamolio ga da pošalje Srbiji PVO u PRO sistem S-400 kako bi se sprečila agresija na Srbiju od strane NATO ili bilo koga drugog.

– Dragi predsedniče Putine, kao norveški državljanin sa stalnim prebivalištem u Srbiji, izjavljujem vam dobrodošlicu iz dubine mog srca. Hvala Vam što ste podrška Srbiji!

-Hvala vam što podržavate Srbiju po pitanju južne autonomne pokrajine Kosova i Metohije! Hvala Vam što podržavate celi srpski narod, a sad vas molim, gospodine Putin, dajte Vaš S-400 raketni odbrambeni sistem predsedniku Vučiću! Neophodan nam je Vaš S-400 sistem da se branimo od agresije Albanije, od NATO agresije i agresije NATO članice Norveške – rekao je Kaš.

POBEDA PO SVAKU CENU: Dva momka u Srebrenici se UMALO POTUKLA zbog časnog krsta! (VIDEO)

Bivši oficir NATO je posebno zahvalio Putinu što je došao da ulije nadu srpskom narodu da nije sve gotovo za Kosovo i Metohiju.

oruzje

(Foto: syria.mil.ru)

Kristijan Kaš u Beograd je došao prvi put u decembru 2000. godine. Bio je oficir Kfora, a onda se izvinio Srbiji. Od tada, živi u Srbiji i brani srpske interese.

(Dnevne.rs/Intermagazin.rs/Izvor: mediji)