BIVŠA UZVRAĆA UDARAC: Nekadašnja ljubavnica Miroslava Ilića rešila da mu zagorča život! (INFO)

miroslav

Foto: printskrin /avaz.ba

Mirjana Antonović došla je u Beograd kako bi izdala knjigu “Ovo malo istine” u kojoj piše o aferi sa Slavujem iz Mrčajevaca sa kojim tvrdi i da ima sina, a što je on demantovao.

Knjigu je posvetila Lepoj Breni.

– Ovde sam da bih videla kad, šta i kako sa izdavačima. Problem je što mi je knjiga izdata za insostranstvo. Međutim, ovde je malo komplikovanije, Hrvatska, Srbija, Bosna, svako ima svoje izdavače. Knjiga se zove „Ovo malo istine“.

Kompletna knjiga mora da se pročita od početka do kraja, pošto su neki odgovori u poslednjoj glavi, a pitanja se nalaze u prvoj. Zato nisam dala nikome nijedan citat zato što to ništa ne znači

[adsenseyu1]

. Knjiga je autobiografski roman jedne devojčice koja je rođena ovde, odveli su je u inostranstvo, šta je sve preživljavala i kako ju je njena domovina oduvek privlačila nazad – rekla je za “Pulsonline” Mrijana Antonović koja o Miroslavu Iliću kaže:

– Miroslav se plaši svoje senke. Da se ne plaši, bilo bi drugačije.

miroslav

Foto: kurir

Ja mislim da se on non stop plaši. Miroslav će se stideti raznih situacija iz knjige, dok smo bili zajedno i dešavanja posle. On će se najverovatnije stideti, mada će on možda reći da se ne stidi.

On ne govori ono što oseća, on priča ono što misli da treba da kaže. Ja znam da on strašno voli mog sina ali neće to da kaže. Ne sme, boji se. Uskoro bi Mirjana i Miroslav Ilić trebalo ponovo da se nađu na sudu oko utvrđivanja očinstva njenog sina Devina za kojeg ona tvrdi da je Miroslavljev.

– Sin će morati da dođe na ročište. Neverovatno je da ne postoji zakon za DNK. On ne mora da radi DNK. On se bori i bori, ali neće moći da se izbori. Istina je istina.

Ako se ovde nešto ne desi, mi ćemo ići na Međunarodni sud da završimo sve po kratkom postupku. Miroslavljeva supruga stoji iza svega što se dešava. On je mogao da reši sve ovo za pola sata, da skrati, samo da je seo sa Devinom da popriča – kaže ona.

[adsenseyu4]

Inače, ona knjigu posvećuje svojoj drugarici Lepoj Breni.

– Ovo je Brenina knjiga, već ima posvetu u njoj. Neizmerno cenim to što je Brena uz mene, to se ne može platiti. Ona je učinila po svojoj savesti. Možda bi bilo bolje za nju. Nije joj bilo potrebno Miroslavljevo vređanje. Ona je stvarno žena prijatelj, žena koja stoji iza nečega u šta veruje. Voli mog sina – otkriva Mirjana Antonović.

O Miroslavu i knjizi na kraju zaključuje:

– Miroslav će prvi otići da kupi tu knjigu, nema potrebe da mu je šaljem.

(Dnevne.rs /Izvor: A. Čanović, Alo.rs)

[adsenseyu2]

[adsenseyu5]