BEZ PODRŠKE ZA IZGLASAVANJE ANE BRNABIĆ ZA PREMIJERA? Palma i Zukorlić ne daju podršku, u Skupštini napeto, otkazana sednica! (FOTO)

premijer-predsednik

FOTO: FONET, EPA/ espreso.rs, printskrin

Srpska napredna stranka i predsednik Aleksandar Vučić imaju problem u obezbeđivanju većine u parlamentu kada je reč o izglasavanju Ane Brnabić za premijera.

Otvoreno pismo novoj PREMIJERKI Srbije

Kako prenosi Blic, zbog toga će biti odložena sednica Skupštine Srbije na kojoj bi trebalo da bude data podrška Brnabićevoj.

 

FOTO: FONET

 

U toku dana je, prema našim saznanjima, održana i sednica beogradskog odbora SNS-a. Ove informacije za “Blic” je potvrdio i Nebojša Stefanović.

– Pred predsednikom Vučićem i strankom su problemi koji se tiču obezbeđivanja većine u Parlamentu. U veoma smo teškoj situaciji oko formiranja stabilne većinske podrške i celu nedelju ćemo iskoristiti za obezbeđivanje te većine.

[adsenseyu1]

Sa sigurnošću mogu da kažem da će sedam poslanika Jedinstvene Srbije glasati protiv, više njih iz SNS-a nije sigurno kako će glasati, a predlog neće podržati ni Muamer Zukorlić – navodi Stefanović.

FOTO: BETA

 

On dodaje da će se zbog cele situacije Vučić i SNS tokom nedelje baviti učvršćivanjem većine.

PREMINUO NIKOLA, KOJEG JE BIVŠA DEVOJKA IZBOLA U VRAT NOŽEM: Ranjen se dovezao do centra, nije mu bilo spasa (FOTO)

– Ako većinu uspemo da obezbedimo, možemo da očekujemo da sednica Slupštine na kojoj bi trebalo da bude izabrana nova premijerka počne tokom narednog vikenda – naglašava Stefanović.

On ističe da je Vučić odlučan i istrajan u svom predlogu, kao i da ga neće menjati ni po koju cenu, “jer ovo nije samo pitanje podrške Ani Brnabić već i predsedniku Vučiću”.

(Dnevne.rs /Espreso.rs /Izvor:  Blic.rs)

[adsenseyu4]

[adsenseyu2]

4 Comments on "BEZ PODRŠKE ZA IZGLASAVANJE ANE BRNABIĆ ZA PREMIJERA? Palma i Zukorlić ne daju podršku, u Skupštini napeto, otkazana sednica! (FOTO)"

  1. MILENA NIKŠIĆ | 18. June 2017. at 01:11 |

    PA VUĆIĆ VRLO DOBRO ZNA AKO SE NE IZGLASA ZA BRNABIĆKU, PADA I ON I PONOVNI IZBORI, ALI ON ĆE OPET PLATITI MAKAR I 2000 DINARA I 2 BUDJAVA SENDVIČA ZA GLAS, SAMO DA SE NE ZAMERI aMERIKANCIMA KOJI GA PLAĆAJU PARAMA KOJE NEMAJU VREDNOST KAO NI OBIČAN PAPIR, NEMOJTE SADA KAKO ON ŽELI I DA VAS LAŽE, JER TO MU JE U KRVI, KRALJ IBI MORA DA VLADA, JER TAKO JE SOROŠ REKAO, AKO ODE ANA OTIĆIĆE I ON, PA NEKA IDE SIGURNO ĆE DOĆI NEKO POŠTEN, A ON SE DOSTA NAKRAO DA IMAJU I NJEGOVI UNUCI.MI KAO NAROD NEĆEMO SOROŠA MI HOĆEMO RUSIJU,I RUSKE BAZE U NIŠU, AKO PRISTANEŠ BIĆEŠ PREDSEDNIK, A AKO NE SVAKAKO ĆEŠ SKLIZNUTI DA LI OD SOROŠA ILI NARODA SRBIJE PA BIRAJ <3

    • Slobodan Jovanović | 18. June 2017. at 06:15 |

      Ovo je samo još jedno prenemaganje.Sve je ovo deo unapred pripremljenog scenarija. Slatko je vladati rajom. Sada bi tu mogao da pripomogne npr Čeda i jedva bi dočekao. Za sve bi bilo bolje da je ostala predjašnja postavka.

  2. Srbin sam i iskreno da kažem svima počinjem da se divim Zukorlicu..pametan je ono covjek..aferim efendija…istraj nemoj podržati lezbejku..

  3. Sada te manje partije ucenjuju i uzimaju novac, ona će biti izabrana ali onaj koji glasa od ove dvojice je uzeo debeo novac i trebao bi da bude predmet istrage, logično.

Comments are closed.