BEOGRADSKA POLICIJA TRAGA ZA VOZAČEM UBICOM: Identifikovan muškarac koji je pre 4 dana pregazio ženu naočigled njeno dvoje dece (INFO)

porodica

Foto: Facebook Printscreen / Facebook

Beogradska policija traga za Željkom V.(29), nakon što ga je danas identifikovala kao vinovnika saobraćajne nesreće u kojoj je pre četiri dana u Stepojevcu udario i usmrtio Slađanu L. (46) na kolovozu naočigled njeno dvoje dece.

Naime, on je pobegao sa mesta nesreće, dok je nesrećna žena preminula na licu mesta. Ipak, policija je uspela da ga identifikuje, a pronađen je i automobil koji je pokušao da sakrije.

Prema nezvaničnim informacijama, Željko je automobil sakrio u garaži u napuštenoj kući u blizini Meljaka, ali je policija identifikovala i zaplenila vozilo. Sada se za Željkom V. traga.

[adsenseyu4]

Kako je “Blic” pisao, nesreća se dogodila nedaleko od benzinske pumpe u Stepojevcu, a samo pukom srećom deca su preživela.

Kako nezvanično saznajemo S.L. je poginula na licu mesta i to pred očima svoje dece stare šest i osam godina, dok je vozač koji je nesrećnu ženu udario, pobegao sa mesta nesreće.

– Do nesreće je došlo na Ibarskoj magistrali kod Stepojevca. Policija intenzivno radi na pronalasku osobe koja je upravljala automobilom koji je udario ženu – rekli su u MUP-u.

Prema rečima svedoka, nju je udario automobil sive boje. Svedoci ove užasne tragedije rekli su da se žena sa decom vraćala kući od svekrve.

[adsenseyu5]

Kako su ispričali, žena je vukla kolica za koja su se deca najverovatnije zakačila, pa su tako, pukom srećom, izbegla da i njih udari auto.

Kako nezvanično saznajemo, Slađanin suprug trenutno je na privremenom radu u inostranstvu.

(Dnevne.rs /Izvor:M. Jovićević,Blic.rs)

[adsenseyu1]

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]