BEOGRAD PONOVO DIŠE: Slavija, Bulevar oslobođenja i Ruzveltova pušteni u saobraćaj! (FOTO)

Slavija

Foto: telegraf

Kada je pre 180 dana počela rekonstrukcija tih velikih saobraćajnica, znalo se da će to izazvati određene promene u saobraćaju, jer je Beograd grad u kome rekonstrukcija bilo koje velike saobraćajnice menja uobičajen način života ljudi, rekao je Vesić za Tanjug.

– Trudili smo se da ovaj posao uradimo u najkraćem mogućem roku. Rekonstrukcija je urađena temeljno i ozbiljno, promenjene su sve instalacije, dodate nove trake: u Bulevaru oslobođenja imamo novu traku.

[adsenseyu5]

Slavija je urađena tako da je prohodnija za saobraćaj i pešački prelazi više se ne nalaze na samoj Slaviji, a izmeštene su i autobuske stanice – pojasnio je Vesić.

POJAČANO DELOVANJE TAJNIH AGENATA U SRBIJI: Strani obaveštajci ušli u sve pore društva sa jednom misijom!

Tim povodom, gradski menadžer je jutros u četiri sata lično otišao na Slaviju i zabeležio trenutak kada je saobraćaj pušten.

Foto: Telegraf.rs

Osim toga, u Ruzveltovoj ulici i Bulevaru oslobođenja napravljene su biciklističke staze, naveo je gradski menadžer i ocenio da je posao urađen dobro i po svim najvišim standardima.

– Još jednom se izvinjavam građanima zbog gužvi koje su bile svih ovih šest meseci, ali Beograd je grad koji decenijama niko nije sređivao i vapi za tim da se uređuje – rekao je Vesić.

[adsenseyu1]

Navodeći da će se uređivanje Beograda nastaviti i narednih godina, on je naveo da će se raditi rekonstrukcija Trga Republike, izgradnja četiri podzemne garaže, te rekonstrukcija ulice Kneza Miloša koja će se raditi već sledeće godine.

Foto: telegraf.rs

– Verujem da ćemo, ako svi zajedno budemo učestvovali u ovome, jednog dana uživati u lepšem gradu nego što je danas.

TRINAESTA PLATA I SUSPENZIJE: Sa posla u „Pošti“ privremeno udaljeno 30 radnika!

-Naš grad zaslužuje da se uredi. Konačno imamo i vlast i novca da uređujemo grad, da sređujemo fasade, ulice i zaslužili smo da Beograd bude prava moderna evropska prestonica u kojoj će život građana biti bolji, a ovo što je danas urađeno samo je još jedan korak u tom pravcu – zaključio je gradski menadžer.

Foto: telegraf.rs

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Telegraf.rs/Izvor:Tanjug)

[adsenseyu2]