BARSA IZGORELA U PAKLU ARENE: Evo kako su španski mediji opisali veliku pobedu Zvezde (FOTO)

utakmica

Foto: Tanjug

Zvezda je igrala na krilima Marka Gudurića (21p, 5as) i domimnirala u reketu preko Kuzmića i Bjelice u zapaljivom ambijentu krcate hale, pišu Španci

Evroligaška, “jaka” pobeda košarkaša Crvene zvezde nad Barselonom odjeknula je na Iberijskom poluostrvu, gde se naširoko pisalo o porazu Katalonaca u, kako neki istakoše, paklu “Kombank Arene”.

 

Upravo je takvu konstrukciju za naslov upotrebio autor izveštaja meča u Beogradu, za list As.

[adsenseyu4]

Barselona izgorela u beogradskom paklu – glasi naslov madridskog dnevnika, koji je u nastavku hronološki opisao “pad” Katalonaca u srpskoj prestonici.

– Zvezda je igrala na krilima Marka Gudurića (21p, 5as) i domimnirala u reketu preko Kuzmića i Bjelice u zapaljivom ambijentu krcate hale.

 

Foto: As.com/printscreen

Barsina nesreća ne dolazi sama: Ribasova povreda i poraz u Beogradu.

[adsenseyu5]

Sport, list iz Barselone, konstatovao je da je ekipa Jorgosa Barcokasa pretrpela drugi poraz u Evroligi u “utakmici za zaborav” zbog povrede Ribasa.

Najtiražniji katalonski sportski dnevnik, El Mundo Deportivo, sa naslovom “Barsa nije dorasla veličini Kombank Arene”, opisao je događaje iz Beograda.

Serija 16:0 neposredno pre odlaska na veliki odmor omogućila je Zvezdi da u nastavku kontroliše utakmicu, dok je Barsa, bez pravih resursa i kapaciteta, bila bez snage da reaguje posle povrede Ribasa.

(Dnevne.rs /Telegraf.rs)

[adsenseyu1]

[adsenseyu2]

[adsenseyu5]