ATLETIČARKA UPLAŠENA I RAZOČARANA: Tatjana Mirković Jelača donela DRASTIČNU ODLUKU nakon incidenta na naplatnoj rampi

rampa

Foto: Printscreen/fejsbuk

Tatjana Mirković Jelača je na svom Fejsbuk profilu objavila snimak dvojice napadača koji agresivno nasrću na automobil u kom se ona nalazila sa suprugom Bojanom, a zbog ovog incidenta najavila je da će sa porodicom napustiti Srbiju.

Atletičar Marko Jevremović i njegov otac saslušani su danas zbog napada na atletičarku, šampionku u bacanju koplja Tatjanu Mirković Jelaču, na autoputu kod Vrčina.

Oni su, kako se vidi na snimku vikali na Jelaču, pretili joj, udarali u automobil, a potom i polomili retrovizore.

TUGA DO NEBA: Devojčica (15) se požalila na jake bolove u stomaku, nedugo zatim je preminula (INFO)

Jevremović pak tvrdi, da je napad isprovocirao suprug naše atletičarke zbog incidentne vožnje koja im je ugrozila bezbednost.

Ona, međutim, to negira.

– Nama jeste u jednom momentu neki automobil ablendovao da se sklonimo. Moj suprug je tada već preticao kamion, bila je uzbrdica, nije mogao da se pomeri. Kamiondžija je reagovao kad je video šta se dešava. On se sklonio u treću traku i oni su prošli, ali zar je to razlog za napad? – pita se Jelača. Ona tvrdi i da su Marko Jevremović i njegov otac posle napada pobegli.

[adsenseyu4]

– Ako smo mi njima ugrozili bezbednost i život, zašto nisu ostali da pozovu policiju? Mi smo ostali. Moj muž je visok dva metra, ali u toj situaciji je postupio racionalno zbog mene i deteta, koje nas je čekalo kod kuće – kaže Jelača. Naša atletičarka je dodala i da je zatražila pomoć prijatelja da bi saznala zašto je napadnuta.

– Kažu da tvrde da ih je moj muž isekao na putu. To nije istina. Bili smo zajedno i mogu da tvrdim da smo vozili polako. Posle svega, ostala je i njihova krv na našem automobilu. Toliko su bili besni da su isekli i ruke na automobil dok su udarali. Strahovala sam da nam ne razbiju staklo, ko zna šta bi nam uradili da su uspeli – kaže ona.

Dodaje da je preživela veliki stres zbog napada.

ZAŠTIĆEN U KAVEZU PROVOCIRAO BIKA: Sledećeg momenta svi su VRIŠTALI od straha (VIDEO)

– Posle incidenta mogla sam samo da spustim glavu i da plačem. Bukvalno sam se tresla. Snimak incidenta smo predali policiji i mogu svi da čuju da jecam i da plačem. I žene koje rade na naplatnoj rampi su bile u šoku, pritiskale su taster da bi dozvale šefa. A ako su ta gospoda imali nešto protiv nas zbog vožnje, mogli su to normalno da kažu. Zbog čega su se tako ponašali? Zbog čega su urlali: “Je***ću ti mater”, “Ubiću te” – priča atletičarka i dodaje da će zbog incidenta napustiti Srbiju.

– Moramo da se sklonimo. Moj muž je državljanin Nemačke, a njihova ambasada takve stvari shvata ozbiljno. Ovo nije šala. Životi su nam ugroženi – kazala je ona.

“Tatjana, izvini, kriv je tvoj muž”

Foto: Facebook / screenshot

Mladi srpski atletičar Marko Jevremović oglasio se u vezi sa incidentom koji se dogodio na autoputu kada je sa ocem napao Tatjanu Jelaču. On kaže da su bračni par Mirković Jelača dva puta obišli bez ikakvih problema, ali da incidenti počinju u blizini naplatne rampe kod Vrčina, na poslednjoj uzbrdici. Tvrdi da mu je dok je vozio levom trakom u bržoj koloni, koja je preticala sporiju, automobil atletičarke isekao put bez ikakvih naznaka, a da je onda u levoj traci vozio sporo. Zbog toga mu je blicao jer su to radili i vozači iza njega, a kako tvrdi, onda je Mirković naglo prikočio i tako mu ugrozio bezbednost. Jevremović tvrdi da mu je suprug atletičarke kada se vratio u desnu traku pokazivao srednji prst. Incident je, prema Jevremovićevoj tvrdnji, kulminirao pred naplatnom rampom.

– Približavao mi se velikom brzinom, blicao i vozio na malom i nebezbednom odstojanju. Pokušao sam da skrenem i da se udaljim, ali je on hteo da me udari i da me istera u zaustavnu traku – tvrdi Jevremović. Na naplatnoj rampi njegov otac je izašao da pita Tatjaninog supruga zašto im ugrožava bezbednost.

[adsenseyu1]

– Otac je izašao, a ja sam ostao u kolima. Kada sam video da je Tatjanin suprug krenuo kolima da udari mog oca, i ja sam izašao sa namerom da smirim oca, nakon čega moj otac počinje da odlazi od kola. A Tatjanin suprug snima mobilnim, pokazuje nam srednji prst i priča “ajde pi*ke”. Kad sam to video, udario sam mu levi retrovizor – tvrdi Jevremović i dodaje da je Tatjanin suprug još jednom pokušao da ih udari kolima, zbog čega su udarili i suvozačev retrovizor.

BOJANINA ISPOVEST ZAPREPASTILA SVE: Sela sam u autobus za Valjevo i ćaskala sa devojkom pored. Tada kreće moj KOŠMAR!

– Izvinjavam se gospođi Tatjani na svemu što se dogodilo, ona nije kriva ni za šta, ali trebalo je da reaguje na svog supruga kad je počeo bahato da se ponaša u vožnji. Poštujem gospođu Tatjanu kao stariju ženu i kao sportistu, i gledam je kao uzor, kao i svakog našeg vrhunskog atletičara – kaže Jevremović.

(Dnevne.rs/Izvor:. M. Subota , N. Todorović,Blic.rs)

[adsenseyu2]