ASTROLOZI SAVETUJU – MLAD MESEC U ŠKORPIJI: Na pomolu su tajne ili paralelne veze, susreti sa starim simpatijama ali i prilike za uvećanje zarade (HOROSKOP)

mlad

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Akcenat biti na finansijama, pokretanju privatnog biznisa, uvećanju zarade, podizanju kredita, investicijama u nove poslove  i tajne paralelne veze, pišu Večernje novosti.

OVAN

Mlad Mesec sa Venerom i Jupiterom u vašem astrološkom polju novca, pod uticajem Urana iz vašeg znaka, privatnicima donosi priliv novca preko saradnje sa strancima, ukoliko ste spremni da rizikujete.

[adsenseyu5]

BIK

Vladalac astrološke kuće posla, Merkur, simbol biznisa, u harmoničnom aspektu sa vašim vladaocem Venerom blizu Jupitera u sedmoj kući, gde se nalazi i mlad Mesec, nagoveštava mogućnost potpisivanja isplativog ugovora.

MIRJANA BOBIĆ MOJSILOVIĆ: Devojke nećete naći momka tamo gde se troši novac (SAVET DANA)

BLIZANCI

Zbog naglašene šeste astrološke kuće, pred vama je poslovni period ispunjen brojnim kontaktima i dogovorima o novim poslovima. Ukoliko se bavite sportom, pazite se povreda. Mogući su problemi sa zglobovima.

RAK

Mlad Mesec, simbol emocija u vašem astrološkom polju ljubavi, u trigonu sa Saturnom, vladaocem polja partnerstva, donosi vam susret sa starom simpatijom. Ako se bavite zanimanjem zbog koga ste prisutni u javnosti, bićete uspešni.

[adsenseyu1]

LAV

Mlad Mesec, u stvari konjunkcija vašeg vladaoca Sunca i Meseca, upravlja vašom 12. astrološkom kućom, što nagoveštava mogućnost ulaska u tajnu ili paralelnu vezu. Ako ste privatnik, možete da očekujete priliv novca.

mlad

DEVICA

Pozicija mladog Meseca u trećem astrološkom polju opominje da budete oprezniji, ukoliko planirate pokretanje privatnog biznisa ili početak građevinskih radova. Obratite više pažnje prilikom potpisivanja dokumenata ili ugovora.

[adsenseyu5]

VAGA

Naglašena astrološka kuća ljubavi i novca, sa mladim Mesecom i vašim vladaocem Venerom blizu Jupitera, može da vam donese iznenadni susret sa šarmantnom, ali zauzetom osobom. Izbegavajte nepotrebne troškove.

AKO TE JOŠ NIJE PRONAŠLA LJUBAV: Mesec tvog rođenja otkriva kakav partner vam treba, pa čak i po cenu da čekate (PO MESECIMA)

ŠKORPIJA

Mlad Mesec u vašem znaku, zajedno sa Venerom, vladaocem vašeg astrološkom polja partnerstva u konjunkciji sa Jupiterom (vladaocem polja posla) donosi vam uvećanje prihoda, preko posla sa strancima ili kupoprodaje nekretnina.

STRELAC

Mlad Mesec u astrološkoj kući podsvesti i tajni, zajedno sa jednim od vaših vladalaca, Jupitera u konjunkciji s Venerom, najavljuje mogućnost ulaska u tajnu ili paralelnu vezu sa osobom od koje vas deli veća razlika u godinama.

[adsenseyu4]

JARAC

Mlad Mesec, vladalac vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa u Škorpiji, pod uticajem Saturna iz vašeg polja ličnosti, na nekom seminaru ili kraćem putu u inostranstvu može da vam donese susret sa harizmatičnom osobom.

mlad

Foto: pixabay

VODOLIJA

Mlad Mesec u astrološkoj kući karijere, u izazovnom aspektu sa vašim vladaocem Uranom, donosi neočekivani priliv novca, zahvaljujući kontaktu sa nekadašnjim poslovnim partnerima. Na poslu je moguć ulazak u romansu sa zauzetom osobom.

NEVIĐENO DO SADA: Bilja i Aca su zaplesali PRVI PLES i svi gosti su ostali ZATEČENI! (VIDEO)

RIBE

Pun Mesec u vašem devetom astrološkom polju pod uticajem jednog od vaših vladalaca Jupitera, donosi vam nove kontakte sa strancima kao i šanse za dobijanje stipendije ili stručno usavršavanje u inostranstvu.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs /besnopile.rs /Izvor: novosti.rs)

[adsenseyu2]