Astrolozi otkrivaju šta treba da izbegnete 1. i 2. februara: Ovako će na nas uticati rizičan ples Marsa i Plutona (HOROSKOP)

horoskop

pixabay

Rizičan aspekt Marsa i Plutona donosi puno preispitivanja, nezadovoljstva i razmirica, ali napokon ćete uspeti da se oslobodite nekih energetskih blokada koje su vas kočile na putu ka ličnom ostvarenju!

Evo na šta nas horoskop upozorava tokom 1. i 2. februara 2019. godine…

Mars ulazi u izazovan odnos sa Plutonom koji će se osetiti već danas (31. januara), a na svom vrhuncu biće oko 1. i 2. februara.

Mars je u Ovnu, znaku ratnika, onog koji pobeđuje i ne priznaje poraz. Borimo se za sebe, za “ja”, osvešćujemo šta nam je potrebno i idemo u tom smeru.

Ali na tom putu možemo se suočiti i sa preprekama, sa osobom ili situacijom koja nas može pokušati blokirati, prestrašiti svojom moći, uceniti ili pokušati izmanipulisati.

Ovaj aspekt ima destruktivne kvalitete. Ide se iz krajnosti u krajnost. On ruši sve do temelja, možda i spaljuje ipak je reč o vatrenom Marsu. Ruši autoritete bez pedigrea, lažne moraliste, one na pozicijama moći koji se igraju bogova i iskorištavaju druge da bi došli do cilja.

HOROSKOP ZA SUTRA (1. februar 2019): Ako ih ne možete pobediti, pridružite im se! (ASTROLOGIJA)

Nije prijatan ovaj aspekt, ali ponekad je dobro uništiti, naročito ono što nas ometa da se dalje krećemo. Možemo se neprestano sudarati s istim zidom, a možemo i reći – e sad je dosta!

Nemilosrdnost, nepokolebljivost, netrpeljivost su samo neke od reči koje opisuju ovaj aspekt.Nekad se može javiti i opsednutost, kao da nas neka nevidljiva sila vuče prema nekome ili nečemu.

Činimo to i želimo samo to, bez obzira na posledice.Ovo je i aspekt jake seksualnosti, divljih nagona koji se pokušavaju kontrolisati, koji su skriveni ispod površine.

U odnosima može doći do ljubomore, nekih otkrića zbog kojih stvari naglo režemo i rušimo.

Ali ovo je kanal moćne transformacije.

horoskop

pixabay

Spremnosti da kažemo “ne” onome što nas ugrožava.Možda će nas neke situacije ili osobe pogoditi u bolnu tačku, možda ćemo biti ljuti, možda i silno strastveni u ostvarenju zacrtanih ciljeva, ali jedno je sigurno – sada imamo priliku uočiti i preobraziti ono što radi protiv nas, bez obzira da li je reč o unutrašnjim porivima ili spoljnim okolnostima.

Pripazite i na zdravlje (glava, zubi, kosti, zglobovi, uši, oči). Ne srljajte u rizik. Izbegnite bitke koje vas nikud ne vode.

Uticaju ovog aspekta biće najviše izloženi Ovnovi rođeni oko u 11. aprila, Rakovi rođeni oko 14. jula, Jarci rođeni oko 12. januara i Vage rođene oko 14. oktobra.

(Dnevne.rs /Izvor: Julijana Oremović, lovesensa.rs)