ASTROLOZI OPOMINJU, POČELA JE VLADAVINA BIKA: Ovim znakovima se LOŠE PIŠE u narednom periodu! (HOROSKOP)

zalazak

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Kao znak zrelog proleća, Bik simbolizuje plodnost i bujanje vegetacije

Vladavina Bika započela je ove srede u 23.27h po srednjeevropskom vremenu. Bik je znak zemljanog elementa i fiksnog kvaliteta jer je središnji znak godišnjeg doba.

Kao znak zrelog proleća, Bik simbolizuje plodnost i bujanje vegetacije. Zbog obeležja prirode koji prevladavaju u ovo doba godine nije čudno to što je za Dan planete Zemlje određen 22. april, datum na početku vladavine Bika. Logično je i to da su naši preci smestili svetkovine u čast pokojnih u sred tmurne jeseni, u znaku Škorpije, tačno nasuprot Biku. Astrološka protivteža Bik – Škorpija odražava prirodnu protivtežu života i smrti.

 

[adsenseyu4]

Razdoblje Bika najpovoljnije je za Jarčeve, Device, Ribe, Rakove i same Bikove. Ovi će znakovi imati više energije, jaču motivaciju i srećnije okolnosti. Škorpije, Lavovi i Vodolije brže će se iscrpljivati i nailaziće na više prepreka.

Nekoliko karakteristika vladavine Bika tiče se svih znakova. Na primer, svi će imati veću potrebu za sigurnošću i izvesnošću. Odbrana do sada stečenih pozicija biće važnija od želje za osvajanjem novih teritorija.

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Opipljiva korist iznad svega

U delovanju i komunikaciji bićete konkretniji i precizniji. Kod drugih ćete više ceniti odanost i pouzdanost nego svestranost i maštovitost. Davaćete prednost zdravom razumu u odnosu na sanjarenje. Bićete skloniji da zauzimate stavove i donosite odluke o pitanjima u pogledu kojih ste ranije bili neodređeni.

Cenićete opipljive vrednosti više od duhovnih. Vrabac u ruci biće vam važniji od goluba na grani. Postaćete svesniji osnovnih stvari: koliko novca imate u banci, koliki su vam dugovi, kakvo vam je zdravstveno i penzijsko osiguranje, kako ste rešili stambeno pitanje.

[adsenseyu1]

Godiće vam kontakt s prirodom. Iskoristite iduće nedelje za izlete, ali ako budete sprečeni, biće vam dovoljno da sedite u vrtu ili parku i opušteno posmatrate biljni i životinjski svet. U takvom ćete okruženju puniti baterije bez ikakvog naprezanja.

(Dnevne.rs /stil.kurir.rs /Izvor: tportal.hr)

[adsenseyu2]

[adsenseyu5]