APEL ALEKSANDRA VUČIĆA GRAĐANIMA SRBIJE: Ne kupujte brašno i konzerve, ZA TIM NEMA POTREBE!

predsednik

Foto: printscreen/TV Kurir

Predsednik Vučić je danas uputio apel građanima da ne prave zalihe hrane, jer za tim nema potrebe i ona bi im propala, jer je Srbija daleko od takvog scenarija.

– Molim ljude da ne kupuju brašno, konzerve, da ne troše novac nepotrebno. U toku sutrašnjeg dana biće obavljeni razgovori kako ne bi bilo nestašice kada je reč o lekovima.

-Mnogo je laži i izmišljotina i sa svim i svačim smo se suočavali. Ipak, molim ljude da slušaju državu i da slušaju stručnjake. Moramo da sačuvamo ekonomsku snagu, velike su posledice u Hrvatskoj i Italiji. Nadležni će sa svim firmama i kompanijama da razgovaraju da nikakve panike na tržištu ne bude. Od svega ja sam samo razumeo da ruke češće treba da se peru i da je slabiji od običnog gripa i da više ima smrtnih slučajeva od sezonskog gripa nego od ovoga – rekao je Vučić danas tokom svog obraćanja.

METEOROLOZI UPOZORAVAJU, NEVREME STIGLO U SRBIJU: Prvo zahvatilo Vojvodinu! (GRAFIKON)

– Informacija broj 1, u Republici Srbiji nema zaraženih koronavirusom. To govorim jer smo izloženi neverovatnoj kampanji laži i neistina na društvenim mrežema, od toga kako je na Infektivnoj umrlo dvoje, pa dvoje na KBC Bežanijska kosa pa kako ljudi idu u skafanderima… – kazao je predsednik.

   

(Dnevne.rs/izvor: Kurir.rs)