ANA SEVIĆ TRAŽILA PARE OD OSIGURANJA DOK JE DARKO BIO U KOMI?!

Darko

Foto: printscreen/Instagram/Ana Sević

Strašno Sevićka, kao još uvek zakonita supruga, na dan stravičnog udesa pokušala je da naplati pevačeve teške telesne povrede.

Na dan kada se dogodio udes u kojem je Darko Lazić zadobio povrede opasne po život, Ana Sević zatražila je od osiguravajuće kuće da njoj isplate novac na ime odštete kao još uvek zakonitoj supruzi.

Međutim, zaposleni u toj kompaniji dali su joj do znanja da će teško uspeti u toj nameri ukoliko se ispostavi da je Lazić vozio pijan.

– Službenici su joj rekli da im mora doneti detaljnu dokumentaciju o njegovom zdravstvenom stanju, kao i rezultate na alko-test – priča naš izvor blizak porodici Lazić.

OSTAĆEŠ OVDE 10 SATI! Srpkinju s dvoje dece držali na granici, jer nije dala 150 evra ZBOG ONOG ŠTO SVI RADE U AUTU (FOTO)

Ana je tog dana došla u bolnicu. Tamo je bila sa Darkovim roditeljima i u razgovoru im rekla da je zvala osiguranje.

– Rekla im je da najverovatnije od naplate neće biti ništa ako se utvrdi da je bio u alkoholisanom stanju dok je vozio. Svi su bili zatečeni, ništa joj nisu rekli. Darkovim roditeljima je najvažnije da on bude dobro – završava naš sagovornik.

Pokušali smo da stupimo u kontakt s Anom, ali je njen broj telefona bio nedostupan. Pozvali smo i Darkove roditelje, ali oni ne žele da daju izjave za medije.

POZNATO je kada će DARKO LAZIĆ IZAĆI IZ BOLNICE: Porodica DOGOVORILA i DATUM njegove OPERACIJE!

Ne dolazi u bolnicu, šopinguje u Frankfurtu

Ana Sević već danima ne dolazi u bolnicu, a njen mobilni telefon je nedostupan. Kurir je pronašao pevačicu u Frankfurtu, gde boravi sa dečkom Danijelom Nedeljklovićem. Njih dvoje smo uslikali na kasi u jednoj prodavnici igračaka, u trenutku kada su plaćali lutku koju su pazarili za Aninu i Darkovu ćerku Lorenu (4).

(Dnevne.rs/Izvor: Ivan Ercegovčević, Kurir.rs)

1 Comment on "ANA SEVIĆ TRAŽILA PARE OD OSIGURANJA DOK JE DARKO BIO U KOMI?!"

  1. Pa da I plus treba sa bude vezan da bi naplatio osiguranje I plus da nije njegova krivica sto se survao…

Comments are closed.