ANA I RASTA UNAJMILI DADILJU 12 SATI DNEVNO, 6 DANA U NEDELJI: Evo koliko je plaćaju!

Rasta

Foto: telegraf.rs

Supružnici Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta nedavno su postali roditelji, a za pomoć oko podizanja njihove tek rođene ćerke Tare angažovali su bebisiterku.

Budući da se Ana porodila carskim rezom i da će zbog toga neko vreme biti ograničena sa kretanjem i svakodnevnim stvarima, neće moći u potpunosti da se posveti Tari, pa će joj dadilja biti desna ruka dok njen suprug Rasta bude odsutan zbog ugovorenih nastupa.

[adsenseyu5]

– Po preporuci prijatelja angažovali su ženu koja već ima dugogodišnje iskustvo u tom poslu i vrlo brzo su se dogovorili sa njom – rekao je izvor blizak paru.

– Za početku platu od 500 evra bebisiterka će imati obavezu da 12 sati, šest dana nedeljno, provodi sa malenom Tarom. Već nekoliko dana dadilja pomaže Ani u svemu što treba za bebu i zasad to odlično funkcioniše – dodao je izvor za “Kurir”.

OCU SRCE PREPUKLO OD MUKE, MAJKA IM JE JEDINI SPAS: Rista i Vlatko su 25 godina vezani za krevet, VAPAJ njihove mame BOLI MNOGO (FOTO) (VIDEO)

Iako su bake tu za malu Taru, pevačica želi da se njena ćerka od prvih dana navikne na dadilju, koja će biti tu i kada se Ana vrati poslu.

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP za period od 13. do 20. avgusta 2017. godine (POSAO ,ZDRAVLJE, LJUBAV)

(Dnevne.rs/izvor:Telegraf.rs)

[adsenseyu4]