AMERIČKI MEDIJI: Tramp je kao Sloba, a Melanija je Mira, evo i zbog čega!

Tramp

Foto: Tanjug/AP

Američki mediji pisali su ovih dana o, kako kažu, neverovatnoj sličnosti između svog predsednika Donalda Trampa i Slobodana Miloševića, bivšeg predsednika Srbije i lidera Socijalističke partije Srbije!

– Postoji više poređenja Trampa i drugih političara iz sveta, ali najbolje je ono koje neće biti poznato mnogim Amerikancima, a koje iskreno uznemirava. Diktator na koga Donald Trump najviše podseća jeste Slobodan Milošević, srpski čovek koji je pre više od četvrt veka gurnuo Jugoslaviju sa litice, a potom je umro u Hagu 2006. godine, dok je bio na suđenju za ratne zločine – pišu američki mediji.

Oni navode da postoji ogromna sličnost u načinu njihovog bavljenja politikom.

– Pogled na njihove političke ličnosti otkriva uznemirujuće sličnosti. Milošević je, kao i Tramp, iskorišćavao ljude, čak i svoje najbliže prijatelje, i odbacivao ih kada mu više nisu bili potrebani. Na kraju svoje vladavine Milošević je ubio svog najbolja prijatelja i mentora. Miloševićev iznenadni neočekivan uspon sredinom osamdesetih godina prošlog veka tužno će ponoviti Tramp – piše u tekstu.

Komentarišući ove natpise, advokat i prijatelj Slobodana Miloševića Toma Fila kaže da su to potpune nebuloze i naglašava da Milošević nije bio diktator.

PRAVO U CENTAR: Beba Balašević odgovorila HRVATSKOM SVEŠTENIKU koji je opleo po njenom ocu

 – Milošević je celog života bio odan jednoj ženi, a Tramp je odan svim ženama sveta. On je nudio brak i našoj Ani Ivanović i govorio da će ostaviti Melaniju zbog nje. Hvala bogu što je taj čovek predsednik Amerike. Milošević nema veze ni sa kakvom diktaturom, čovek je bio klasičan komunista, on nije bio za raspad Jugoslavije.

OČAJ DEDE PRETUČENOG DEČAKA U VRNJAČKOJ BANJI: Polomili nam dete od batina zbog 1.000 dinara!

-Bio je veoma korektan prema svojim prijateljima i saradnicima, ne postoji niko kome je on nešto uradio. Postoji priče da je on odgovoran za ubistvo Ivana Stambolića, a nikada optužnica nije dobila pravnu snagu, jer to jednostavno nije tačno – kaže Fila.

(Dnevne.rs/Intermagazin.rs/Izvor: Alo)