Aleksandar Vučić sa Džonijem Depom i Dan Tanom! Predsednik Srbije posetio ekipu filma “Minamata”! (FOTO)

dzoni dep

Foto: Instagram

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je filmsku ekipu koju predvodi čuveni holivudski glumac Džoni Dep, i koja već deset dana u Beogradu snima film “Minamata”

Dep u ovom filmu glumi čuvenog ratnog fotoreportera Judžina Smita, koji je napravio najfascinantnije fotografije koje svedoče o zagađenju u Drugom svetskom ratu koje je oštetilo zdravlje stanovnika japanskog grada Minamata, po kojem film i nosi naziv.

dep

Printskrin/Instagram/Budućnost Srbije

Vučić je fotografiju sa seta, sa Depom i filmskim producentom Dobrivojem Tanasijevićem Dan Tanom, objavio na instagram nalogu Budućnost Srbije.

Na pojedinim fotografijama se vidi da je Dep zagrlio Vučića i Dan Tanu, dok se na drugim vidi kako predsednik Srbije i holivudski glumac razgovaraju i ”iza kamere” sa slušalicama prate snimanje filma baziranog na istinitoj priči.

– Srbija je postala balkanski Holivud, zahvaljujući Uredbi o podsticajima za strane filmske producente, koja se primenjuje već četiri godine.

Brojne filmske ekipe dolaze u našu zemlju, zadovoljne uslovima, nivoom profesionalizma filmskih radnika i podrškom države – napisao je Vučić i zahvalio Depu što je verovao u nas i što je došao da deo svog filma snimi u Srbiji.

(Dnevne.rs /informer.rs /Budućnost Srbije)

1 Comment on "Aleksandar Vučić sa Džonijem Depom i Dan Tanom! Predsednik Srbije posetio ekipu filma “Minamata”! (FOTO)"

  1. ΛV se sastao sa poznatim glumcem Džonijem Depom, da mu pokaže kako je on veći glumac od njega. On glumi dobrodušnog i umiljatog političara kao jagnje, a s druge strane je kao lav. Lav uništi sve oko sebe, osim svoje u grupi lavice i po neko lavče klimoglavče. Statisti su mu penzioneri, radnici i oni koji obikaljaju kontejnere, pokrao ih i uništio, a ipak ga “vole”, više od sebe?

Comments are closed.