Aleksandar Vučić sa Džonijem Depom i Dan Tanom! Predsednik Srbije posetio ekipu filma “Minamata”! (FOTO)

dzoni dep

Foto: Instagram

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je filmsku ekipu koju predvodi čuveni holivudski glumac Džoni Dep, i koja već deset dana u Beogradu snima film “Minamata”

Dep u ovom filmu glumi čuvenog ratnog fotoreportera Judžina Smita, koji je napravio najfascinantnije fotografije koje svedoče o zagađenju u Drugom svetskom ratu koje je oštetilo zdravlje stanovnika japanskog grada Minamata, po kojem film i nosi naziv.

dep

Printskrin/Instagram/Budućnost Srbije

Vučić je fotografiju sa seta, sa Depom i filmskim producentom Dobrivojem Tanasijevićem Dan Tanom, objavio na instagram nalogu Budućnost Srbije.

Na pojedinim fotografijama se vidi da je Dep zagrlio Vučića i Dan Tanu, dok se na drugim vidi kako predsednik Srbije i holivudski glumac razgovaraju i ”iza kamere” sa slušalicama prate snimanje filma baziranog na istinitoj priči.

– Srbija je postala balkanski Holivud, zahvaljujući Uredbi o podsticajima za strane filmske producente, koja se primenjuje već četiri godine.

Brojne filmske ekipe dolaze u našu zemlju, zadovoljne uslovima, nivoom profesionalizma filmskih radnika i podrškom države – napisao je Vučić i zahvalio Depu što je verovao u nas i što je došao da deo svog filma snimi u Srbiji.

(Dnevne.rs /informer.rs /Budućnost Srbije)