ALEKSANDAR VUČIĆ ODGOVORIO GROBARIMA ZA SKANDIRANJE NA ČAIRU: Nije dovoljno to što su pobedili

grobari

Foto: printscreen/instagram/Tanjug/AP

Premijer i izabrani predsednik odgovorio na skandiranje koje se moglo čuti na Čairu

Premijer i izabrani predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, prokomentarisao je dešavanja sa utakmice na Čairu u kojoj je Partizan pobedio Radnički sa 3:1 i došao na korak od titule, a na kome je moglo da se čuje pogrdno skandiranje Grobara na njegov račun.

– To je izazvalo dve reakcije iz Partizana, najpre je Miloš Vazura apelovao na Grobare da ne vređaju premijera, jer je pomogao crno-belima da izbore Evropu naredne sezone, a sve to došlo je kao potvrda i kroz saopštenje dan kasnije u kome su iznete i konkretne brojke.

Sada je i Vučić dao svoje mišljenje o skandiranju i istakao da čak i kada Partizan pobedi, ponovo je on u prvom planu.

– I kada je nešto loše i kad je dobro – ”Vučiću, pederu’ je najbolja sintagma – rekao je Vučić, reagujući na opasku da je i u sredu u Nišu “okrivljen” za to sto je Partizan uzeo trofej.

[adsenseyu4]

To su skandirali navijači beogradskih crno-belih, i pored toga što je njihov tim pobedom od 1:3 došao na bod od osvajanja titule. Posle takvog ponašanja dela publike, oglasio se i FK Partizan, koji se predsedniku Vlade Srbije zahvalio na podršci u teškim momentima.

– Vidite da i kada pobede nekoga, onda nije dovoljno to što su pobedili, već govore: ”Mi smo pobedili i Vučića, koji je dao sve od sebe protiv nas”. Podsetio bih da smo dali 1,2 miliona evra kada nisu imali ni evro u kasi – rekao je srpski premijer, i dodao, usput, da “‘Vučiću, pederu’ čak i ne odgovara istini”.

(Dnevne.rs/Izvor:Telegraf.rs)

[adsenseyu2]