ALBANKA KOJA JE UPRAVLJALA NATO AVIONOM DANAS SE PONOSI TIME: Bombarodvala Srbiju, a ovo je razlog zbog kog se diči

pilot

Foto: Printscreen / Facebook

Nema mnogo čestitih vojnika koji bi se rado hvalili kako su iz vazduha podmuklo gađali mostove, fabrike, pijacu, voz, kuću… I oni koji su to radili po dužnosti govorili bi, “to je bila intervencija, a ja sam samo vojnik”.

Ali u sveopštoj histeriji oko glorifikovanja NATO pakta na Kosovu sada se pojavila i jedna žena pilot, Albanka po ocu, a Ukrajinka po majci, koja s ponosom priča kako je iz vazduha branila “domovinu njenog oca“, prenose mediji.

Kako objavljuju mediji na albanskom ova žena pilot (63) rođena je u Damasku, ali se preselila u Čikago. Njeno ime je Faruza Kalaba. Diplomirala je na Vojnoj akademiji u Ilinoisu 1989. godine.

U jednom od intervjua govorilo se da je njena misija bila ljudska i spasiteljska, ali da je sve to nosilo i veću simboliku. Na takvo pitanje Albanka je odgovorila da je bombardovanje Srbije bilo veoma značajno za mesto odakle je potekao njen otac i da je bila ponosna što je u tome učestvovala.

NAJVEĆA TAJNA 1999: Srpski piloti u niskom letu BOMBARDOVALI NATO baze u Tuzlu i Albaniji?!

Kako priča, njenim “podvigom” diči se cela porodica i o tome često govore pred decom….

Imala je i priliku da boravi u zemlji na koju je bacala bombe, u Srbiji, na Kosovu i Metohiji.

Njen otac je bio takođe vojno lice, ali njena deca, priča, ne pokazuju takvo interesovanje. Njena bogata vojna karijera završila se upravo bombardovanjem Jugoslavije, domovine njenog oca za koju tvrdi da je oslobađala.

NATO BOMBE SU MI U SEKUNDI UZELE SVE: Trudna Marija izgubila je dete od 11 meseci i muža NOĆ UOČI UKSRSA 1999!

Dok se NATO agresija sve više osporava, Albanci na Kosovu su nepokolebljivo oduševljeni bombardovanjem. Oni nam prirešuju sve više iznenađenja, pa su tako osim spomenika Klintonu i NATO dobili i prvog malog Albanca koji je nazvan po severnoatlantskom savezu. O Natu Beriši čitajte u posebnom tekstu.

(Dnevne.rs/izvor: espreso.rs)