ALBANCI U NEVERICI – TRAMP NEĆE PODRŽATI ALBANCE: Izjavio Džordž Lombardi, prijatelj predsednika SAD, prvi put za srpske medije (INFO)

predsednik

Foto: printskrinj

Magazin Politiko ga naziva „vezom Trampa i evropske desnice“, a mediji su pisali o njegovom sastanku sa Marin Le Pen i Viktorom Orbanom u Tramp taueru, pred inauguraciju novog američkog predsednika. Prvi put za srpske medije, Džordž Gvido Lombardi, prijatelj Donalda Trampa, govori o novoj politici američke administracije.

[adsenseyu4]

Donald Tramp je preuzeo vlast u najmoćnijoj državi sveta, i zajedno sa njegovim prvim reformama počela je i borba za ulazak u krug njegovih poznanika, prijatelja, savetnika. Svi se nadaju da će uticajem na 45. predsednika SAD uspeti da proguraju svoju političku i stratešku agendu.

[adsenseyu2]

Albanci, recimo, već slavodobitno najavljuju da će Trampova administracija imati kontinuitet politike na Balkanu, a Srbi se od izbora u SAD kunu u Donalda, nadajući se da će se nešto promeniti.

Šta je od ovog istina, pitali smo Džodrža Gvida Lombardija, dugogodišnjeg prijatelja Donalda Trampa, i čoveka kojeg magazin „Politico“ naziva „vezom Trampa i evropskih partija desnice“.

[adsenseyu5]

O Lombardiju se u američkim medijima pisalo kao o čoveku koji je pred inauguraciju pio kafu sa Marin Le Pen i Viktorom Orbanom u „Trump Toweru“, gde živi i sam Donald Tramp.

Ništa čudno, ako se zna da u istoj zgradi živi naš sagovornik, tri sprata ispod predsednika.

(kurir.rs/espreso.rs)

[adsenseyu1]