ALBANCI SU TERORISTI I UBICE GRMI U NEMAČKOJ! Evo koja izjava u BUNDESTAGU je zapalila svet i šokirala Angelu Merkel! (VIDEO)

bundestag
– Celu vladu na Kosovu čine pripadnici bivše OVK. U senci nemačkog tenka ova obnovljena teroristička organizacija pokriva terorom i susedne zemlje kao što je Makedonija – rekla je nemačka poslanica i dobila gromoglasan aplauz

Jedan govor u Bundestagu zapalio je Nemačku, šokirao Angelu Merkel i izazvao burne ovacije, a u njemu je poslanica turskog porekla iz partije krajnje levice Die Linke Sevim Dagdelen (Die Linke Sevim Dagdelen) iznela je teške optužbe na račun vlasti na Kosovu i OVK!

[adsenseyu1]

Nemačka poslanica govoreći 19. juna na sednici Bundestaga o zahtevu nemačke vlade i NATO-a da se nemačkom kontingentu Kfora na Kosovu za još jednu godinu odobri novih 45 miliona evra rekla je da je Bundesver na Kosovu prisutan 16 godina, a nijedan od ciljeva nije ostvaren.

– Celu vladu na Kosovu čine pripadnici bivše OVK. U senci nemačkog tenka ova obnovljena teroristička organizacija pokriva terorom i susedne zemlje kao što je Makedonija. Pripadnici OVK koji su nedavno poginuli u Makedoniji, na Kosovu su sahranjeni kao heroji, na groblju mučenika i u prisustvu visokih zvaničnika – rekla je poslanica Dagdelen i istakla da je Kosovo postalo region u Evropi odakle odlazi najviše boraca za tzv. Islamsku državu Iraka i Sirije.

Foto: YouTube / Fraktion DIE LINKE. im Bundestag

– Regrutuju se pred očima NATO-a i vojske koju smo tamo poslali. Mislim da Nemačka ne može da nastavi s podrškom velikoalbanskom nacionalizmu, OVK i terorističkim centrima koji na Kosovu, u regionu i na Bliskom istoku donose nasilje i teror. Kosovo je postalo oružnica Evrope, tamo je sistem duboko korumpiran, a stotine hiljada Srba, Roma i drugih manjina moralo je da napusti region – istakla je poslanica Sevim Dagdelen.

Ona je podsetila na izjavu bivšeg kancelara Nemačke Gerharda Šredera da je bombardovanje Jugoslavije bilo nezakonito.

[adsenseyu1]

– Ja vas pitam koje ste posledice vi izvukli iz ove izjave. Bundesver je na Kosovu kao rezultat kršenja međunarodnog prava, a politika Nemačke tamo nikada nije bila neutralna. Nisu nam potrebni nemački vojnici na Balkanu koji će zauzimati stene i štititi kršenje međunarodnog prava, treba nam povratak na međunarodno pravo, jer samo to može biti osnov za miran suživot u Evropi – kazala je poslanica Dagdelen i dodala da zemlje EU koje nisu priznale nezavisnost Kosova treba da upozore nemačku vladu na kršenje međunarodnog prava na Kosovu.

Govor Sevim Degdelen više puta prekidan je aplauzima poslanika levice. Partija Die Linke ima 64 poslanika u nemačkom Bundestagu od ukupno 631. Ceo njen govor „Kfor, povratak na međunarodno pravo“, koji su preveli i preneli neki albanski i srpski mediji na Kosovu, objavljen je na službenoj veb-stranici Sevim Degdelen.

(Telegraf.rs)

12 Comments on "ALBANCI SU TERORISTI I UBICE GRMI U NEMAČKOJ! Evo koja izjava u BUNDESTAGU je zapalila svet i šokirala Angelu Merkel! (VIDEO)"

 1. Boro Ljuština | 30. јуна 2015. at 13:04 |

  Prvi put u životu vema žalim što nisam bolje naučio nemački jezik.Ovoj DAMI svaka čast na poštenju i hrabrosti.

 2. Ona je jedna od puno tuskih krava koje se hvataju sa srbskim kriminelima…za to ona laje .Merkel zna vasu i albansku historiju bolje neko turci i srbi.Svi znajo ko koga je ubijo.Serbija sa vojnom snagama JNA je ubijanjem civilima u bivsu Jy ,ucinili Genocid …vi srbi ste krimineli,isti su i turci koji su vladali vas 500 godina…

  • Složiću se s- tobom kada budeš izneo argumente koji negiraju navode iznete u Bundestagu. Ovako se samo smejem, mada mi nisu zabavne neznalice i uspaljenici!!!

  • Vi siptari ste lopovi i ubice iz potaje…

  • Ti si jedan običan ograničen čovjek mućni malo glavom…

  • Ti prestao pričati a usta nisi zatvorio pa smrad se još oseća vašu snagu dobro poznajem ostaćete odbačeni od eu i us pa daće bog ponovnog susreta onda popis neće trebati pozdrav na kosovu za albance…

  • Darko Djajic | 1. јула 2015. at 06:55 |

   Nepismen

  • Lepo je sto znas srpski jezik, nauci samo malo bolje, trebace ti uskoro! 😀

  • Druze nauci istoriju pa onda pricaj nemoj da tudju pric
   pricu pricati bolje ti je neces pokazati da si isao kraj skole

 3. Nisam ni očekivao da će švaba braniti srbe, već balkanka.

 4. ovaj identik niti ima usi niti oci a i sa mozgom je na granici

 5. petar radisavvlevic | 2. јула 2015. at 13:53 |

  S`vremena na vreme javi se poneko za rec,tacno je to sve sto je rekla a i mi svi to znamo ai preziveli smo sve te tegobe.(Pitam se zasto je to jos uvek tako)?…

Comments are closed.