ALBANCI PREVAZIŠLI SAMI SEBE! Snimili film o vađenju organa na Kosovu, glavni krivci – SRPSKA BANDA?! (VIDEO)

Albanci

Foto:YoutubePrintscreen/bacfilms

Trgovina ljudskim organima Srba na Kosovu, o kojima se zna malo, a opet dovoljno naterala je tužitelje Haškog tribunala da sklope kockice i naprave jedinstvenu rutu sa četiri lokacije. Ipak, cela stvar ni dan danas nije rešena.

U celoj priči posebno je zanimljivo da su se za težak zločin protiv čovečnosti najpre zaniteresovali američki novinar Majkl Montgomeri, a zatim i haška tužiteljka Karla del Ponte i specijalni izvestilac Saveta Evrope Dik Marti.

Poslednji u nizu zapadnih interesenata je i francuska istraživačka novinarka Vanina Kanban, inače šibeničkog porekla. U njenom filmu “Trgovina organima: Skandal u srcu Evrope”, pored poznatih detalja pojavljuju se i potpuno novi svedoci. Kao i unutrašnjost zlokobne “žute kuće”…

Ipak, to nije sprečilo Albance da snime film kako je “srpska banda” kidnapovala ljude albanskog porekla da bi zatim prodavali njihove organe.

VOJNI EKSPERTI IZ HRVATSKE UPOZORAVAJU: Srbija je superiornija od nas, imaju MIGOVE 29, PANCIR, MISTRALE, TENKOVE!

– Ono kada snimiš film o sebi i tačno znaš kako je bilo, samo obrneš uloge, piše na Tviteru iznad najave za film.

Naime, film se zove “Captifs” i bavi se trgovinom organa na Kosovu. Film je ocenjen ocenom (5,3) i klasifikovan je u Horor / Triler.

Šta vi mislite o ovome? Pišite nam u komentarima.

     

(Dnevne.rs/izvor: Espreso.rs)