ALBANCI MI PRAVE PROBLEME! Milena Ivanović otkrila kroz kakvu DRAMU zaista prolazi

tviter

Foto: printscreen/youtube

Supruga ubijenog Olivera Ivanović pojavila se pred tužilaštvom u Beogradu

I pored toga što je od ubistva Olivera Ivanovića prošlo gotovo deset meseci, nemam nikakvih informacija iz Prištine dokle se stiglo sa istragom i u kom pravcu ona teče.

U kontaktu sam sa ljudima iz Srbije i pokušavavam da vodim svoju istragu.

DRINA MUTNA, VALOVITA, PUNA LEŠEVA: Na ovom mestu ubijeno je 6.000 ljudi, žene su skakale u vodu sa decom da ne bi bile zaklane! Sada grade sećanje na njih (FOTO)

To za “Novosti” kaže supruga ubijenog lidera “Srbija, demokratija, pravda” Milena Ivanović, koja je u ponedeljak u Specijalnom tužilaštvu za organizovani kriminal u Beogradu dala izjavu o mučnom događaju koji je uzdrmao celo srpsko društvo.

O detaljima razgovara nije želela da priča, jer je istraga još u toku.
ubistvo

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

– Prvi put sam izjavu dala samo nekoliko dana posle Oliverovog ubistva i tada je ovaj slučaj bio u nadležnosti Osnovnog tužilaštva u Kosovskoj Mitrovici. Bila sam pozvana da isto učinim i kada je istragu preuzelo Specijalno tužilaštvu u Prištini, ali sam već tada napustila Kosovsku Mitrovicu. Priliku da to učinim u Beogradu sam rado prihvatila, jer sam poslednjih dana i meseci bila izložena provokacijama i neprijatnostima od strane pojedinih Albanaca – rekla nam je Milena Ivanović.

(Dnevne.rs/Espreso.rs/Izvor: Novosti)