ALBANAC ZARIO NOŽ U SRCE SRBINU: Krvavi okršaj na ulici! (INFO)

intervencija

Foto: AP/Tanjug

U bečkoj opštini Otakringer (Ottakringer) štrase rano jutros, 4.40 sati, desio se napad na Pericu Gavrilovića (37), inače vlasnika jednog ugostiteljskog objekta u Beču.

Dva, zasad nepoznata, napadača albanske nacionalnosti u društvu dveju devojaka, takođe Albanki, napali su Gavrilovića u mimoilaženju na semaforu, na pešačkom prelazu.

[adsenseyu5]

– Najverovatnije da se dokažu devojkama jedan od napadača izgovorio je par reči i izvadio nož, a zatim počeo da psuje u pravcu Perice i još jednog momka koji je bio s njim u društvu. Napadač je izvadio nož i zabo ga direktno u grudni koš vlasniku lokala dok je drugom momku zario nož u stomak. Lekari se bore za život momaka – kaže čitateljka.

Ona istovremeno moli i sve koji bi mogli da pomognu u pronalaženju napadača i rasvetljavanju zločina da se jave najbližoj stanici bečke policije.

POVLAČI SE SA MALIH EKRANA: Ognjen Amidžić najavio kraj, a razlog će vas IZNENADITI!

– Molimo i sve one koji su možda bili u nekim od lokala i tako videli pomenuta dva momaka napadača i dve devojke plavuše s njima da jave policiji: Jedna je bila u belom džinsu i beloj majici. S nadom da će neko pomoći u istrazi verna čitateljka moli za pomoć… – napisala je ona.

BEOGRAĐANKA ZA KOJOM SU SE SVI OKRETALI: Pogledajte kakvu obuću je prošetala ulicama naše prestonice! (FOTO)

(Dnevne.rs/SrbijaDanas.com/Izvor:Kurir.rs)

[adsenseyu4]