ALARMANTNO UPOZORENJE PREDSEDNIKA SRBIJE: ROSU se priprema za upad na sever Kosova!

sastanak

Foto: Tanjug, Sava Radovanović

ROSU planira upad na sever Kosova i hapšenje na desetine lokalnih Srba koje će potom optužiti za kriminal i korupciju.

Ove alarmantne informacije izneo je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, neposredno pre sastanka sa predstavnicima Srba sa Kosova i dodao da neće dozvoliti da iko slomi Srbiju, a da će narod biti zaštićen u slučaju da bilo kome padne na pamet da pokuša neki pogrom.

Vučić je upozorio da bi ludački scenario Prištine mogao da dovede do nove eskalacije sukoba i apelovao na međunarodnu zajednicu da spreči napad na Srbe.

– Znamo da su jedinice ROSU u pripravnosti i da nameravaju da hapse Srbe. Pripremljeno je hapšenje više desetina Srba na KiM. Molimo i upozoravamo međunarodnu zajednicu da to spreči, jer u ludilu borbe albanskih stranaka na Kosovu za rejtinge, na kraju stradaju Srbi – apelovao je Vučić.

On je dodao da u borbi albanskih partija na Kosovu za rejting stradaju oni koji su najviše “krivi”, odnosno Srbi:

ČESTO IMA IZLIVE MRŽNJE PREMA SRBIMA! Evo sa kime se slikao bosanski glumac Emir Hadžihafizbegović (FOTO)

– Pobiše se međusobno da dokažu ko je veći antisrbin, jer je Haradinaju popularnost skočila za 20. odsto. Teško Srbima dok se njihovi izbori ne završe. Jedina tema Albanaca su Srbi i Srbija, ali ne samo Srbi na KiM, već i u Srbiji i Republici Srpskoj, koji postaju omiljena tema – dodao je Vučić.

Predsednik je otkrio da je Srbija spremila paket oštrih kontramera kao odgovor na uvedene takse, ali da ih neće aktivirati pre sastanka u Parizu.

– Dosta smo bili strpljivi, vreme je da odgovorimo. Gledaćemo da te mere ne pogode Srbe na KiM, zato su one ograničene, ali vrlo snažne i oštre. Ipak mi nećemo ići sa njima dok se ne završi sastanak u Parizu. Tada ću upoznati Makrona i Merkelovu o odgovoru Srbije, posle devet meseci anticivilizacijskih taksi, rezolucija o navodnom genocidu, formiranja vojske, nesprovođenja Brisleskog sporazuma od strane Prištine – rekao je Vučić.

– Mi ćemo nastaviti sa politikom ozbiljnosti i odgovornosti, ali će pozicija Srbije biti veoma čvrsta i tvrda. Vara se svako ko pomisli da će moći da slomi Srbiju. Moj odgovor će biti jasan i čvrst – zaključio je on.

VUČIĆEVA PORUKA MERKELOVOJ: Nema pregovora sa Albancima

Direktor Kancelarije za KiM marko Đurić kaže da će Srbi na KiM biti zaštićeni od jednostranih akcija Prištine.

– Nadamo se da međunarodna misija sprovodi svoj mandat tako da do nasilnih scenarija ne dođe. Ponovili smo iskrenu rešenost Srbije da na miran način rešava probleme, ali i čeličnu odlučnost da se srpski narod na KiM zaštiti od svake eventualne namere da ga više ne bude – rekao je Đurić.

         

(Dnevne.rs/Izvor: Srbija Danas.com)

1 Comment on "ALARMANTNO UPOZORENJE PREDSEDNIKA SRBIJE: ROSU se priprema za upad na sever Kosova!"

  1. Aco, slabo si naucio zadatu lekciju od NATO fasista. Narod se ne plasi ni tebe, ni tvoje veleizdaje, ni tvojih pretnji nama koji Srbiju i dalje nosimo na svojim plecima, pa samim tim i tebe. Vrati nase milijardr evra koje si opljckao i primao kao mito za izdaju koju vec dugo vremena sprovodis, pa se onda nosi u 3PM. Narodni Preki Sud te ceka sa podmazanim uzetom. Izrode,psihopato, bitango i pedercino siptarska, sklanjaj nam se s ociju da te vise ne gledamo tako bednog, jadnog, i mizernog. Ogadio si nam se do krajnosti, Uzmi pistolj pa se ubi…. vreme je.

Comments are closed.