AKO USRED NOĆI BUDETE BUDNI: Večeras je PUN MESEC, uradite ovo da biste privukli IZOBILJE! (INFO)

mesečina

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Nebo u noći između subote i nedelje obasjaće pun mesec!

Ako bude vedro nebo i usred noći budete budni, mesec će vam izgledati 14 odsto veći i 30 procenata sjajniji nego inače, te će pogled na njega sigurno biti impresivan.

[adsenseyu5]

Večerašnji pun mesec biće na 364 hiljade kilometara od Zemlje, i biće bliži nego uobičajenih 385 hiljada kilometara.

HOROSKOP ZA SUTRA (5. novembar 2017): Mesec ulazi u znak Blizanaca danas, Merkur ulazi u Strelca. Dan za lepe stvari i dešavanja (ASTROLOGIJA)

Iako vole da mu dodele titulu Supermeseca, on to nije i naredni će biti 3. decembra, dok je prvi ove godine bio 12. januara.

Suprotno mladom Mesecu, koji je dobar za započinjanje dijete, veliko spremanje i slične stvari koje podražavaju oseku, pun Mesec donosi izobilje.

[adsenseyu1]

Tada je potrebno primeniti neke male rituale za privlačenje željenih stvari. Na primer, obavezno izvadite najveću novčanicu koju imate u kući i stavite je pod snop Mesečeve svetlosti.

Bosanac (26) poginuo u nesreći kod Gračanice…juče je trebalo da se oženi: Stravična saobraćajna nesreća se dogodila sat vremena nakon što je diplomirao! (FOTO)

Postoji i ritual za one koji nemaju bukvalno ni dinara, a sve što je potrebno je da prazan novčanik rašire ispod snopa Mesečeve svetlosti i kažu “napuni ga!”

U SVOM STILU: Glumac objasnio zašto je smenjen Slavoljub Muslin!

Ako niste pristalica rituala, u svakom slučaju možete da uživate u spektaklu na večerašnjem nebu!

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs /Izvor: BKTVNews)

[adsenseyu2]