AKCIJA ŠIROM SRBIJE: Pripadnici saobraćajne policije juče su najviše zaustavljali žene, evo i zbog čega (FOTO)

pubovi

Foto: MUP Srbije

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova – Uprave saobraćajne policije u svim policijskim upravama u Srbiji simboličnim gestom, poklanjanjem cveća, čestitali su danas sugrađankama 8. mart – Dan žena

Sugrađanke kojima su policajci, prilikom redovne kontrole saobraćaja čestitali Dan žena i poklanjali cveće, bile su prijatno iznenađene i nisu krile oduševljenje.

Jedna Beograđanka, koja ističe da poštuje saobraćajne propise i kaže da je očekivala redovnu rutinsku kontrolu, bila je oduševljena ovim gestom policije.

Pažljiv gest

Foto: MUP Srbije/Promo 

– Svaka čast našoj policiji i sve pohvale za ove momke koji brinu o našoj bezbednosti i požrtvovano rade – kaže ona.

KAMERE I BUBICE: Kako je “PAO” doktor sa VMA

Policijski službenici koji su damama poklanjanjem cveća, prilikom redovne kontrole saobraćaja, čestitali praznik ističu da su na ovaj način želeli da im i oni ulepšaju današnji dan i još jednom ih podsete da poštuju saobraćajne propise i pažljivo i oprezno voze zbog vremenskih uslova.

Ljubazni policajci

Foto: MUP / Promo

– Povodom 8. marta – Dana žena odlučili smo da lepim gestom obradujemo žene vozače i da im prilikom kontrole saobraćaja poklonimo cveće. Dame su bile poprilično iznenađene – kaže policijski službenik.

HUMANOST JELENE KARLEUŠE: Evo šta je Jelena uradila, posle Milanove potresne životne priče!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i na ovaj način žele da pokažu da prevencija, briga i uzajmno poštovanje građana i policije predstvaljaju važan faktor u postizanju veće bezbednosti i približavanja rada policije građanima.

(Dnevne.rs/Izvor: Blic.rs)