AGONIJA SRPSKIH ĐAKA NA EKSKURZIJI: Deca celu noć putovala, ISPALJENA u Barseloni za smeštaj!

ekskurzija

Foto: kurir

Učenici treće godine Devete gimnazije u Beogradu sa radošću su iščekivali ekskurziju u Barseloni, u Španiji, ali ih je tamo, umesto hotela sa pet zvezdica na plaži, zadesio šok!

Posle cele noći putovanja, konačno su stigli, ali od luksuznog hotela, uredno plaćenog – ništa, jer ih je turistička agencija Planeta promet ispalila.

PRIMITIVIZAM I MRŽNJA: Jelena Karleuša pred finale Svetskog prvenstva Hrvatima uputila jaku poruku (FOTO)

– Deca su očajna. Premorena su, jedva su čekala da stignu, a sada ih je zadesilo ovo. Ekskurziju smo dogovorili pre šest meseci i tada su definisane cene i počeli smo sa plaćanjem. Sve vreme je bio dogovor da će odsesti u hotelu Flamingo sa pet zvezdicama na samoj plaži. Dan pred polazak, profesorka je rekla da im je zamenjen za hotel Samba koji se nalazi u brdu, najmanje kilometar od plaže i neuporedivo je lošiji od prvog – pričaju za Kurir zabrinuti roditelji. To je tek početak.

Foto: Kurir

Problem postaje još veći, kada đaci ne mogu da uđu ni u drugi, lošiji hotel, jer sobe nisu plaćene!

– Ne samo što je promenjen hotel, nego ni taj lošiji agencija Planeta promet, koja je organizovala put, nije platila. Eno ih čekaju. Tražili su svakome depozit od 120 evra, da ih puste u sobe. Niko ne zna šta da radi – kažu roditelji.

ČESTA POJAVA: „Mladi odu, zarade 900 €, vrate se u Srbiju i ne rade dva meseca“

Inače, prvi hotel je očigledno bolji, jer nosi ocenu 4,7, dok je drugi od korisnika ocenjen sa 3,3. 

Kurir je ovo prijavio tursitičkoj inspekciji pri Minsitarstvu turizma i obećano je da će odmah izvršiti nadzor u agenciji i proveriti o čemu se radi.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs/S. Slamnig )