ADVOKAT TOMA FILA O UBISTVU PEVAČICE JELENE MARJANOVIĆ: Samo u OVOM slučaju monstrum će biti otkriven! (INFO)

advokat

Foto: www.mc.rs

Iz iskustva iz svoje dugogodišnje karijere na teškim i monstruoznim zločinima može da kaže da postoje slučajevi koji po načinu izvršenja i podsećanju na Jelenino ubistvo, ali nema identičnog

Misteriozno ubistvo pevačice Jelene Marjanović (33) biće rešeno onog trenutka kada neko “progovori o svim za sada nepoznatim detaljima”, izjavio je ugledni advokat Toma Fila!

U svojoj advokatskoj profesiji radio je na oko 1.000 slučajeva teških ubistva, i “svaki je bio za sebe specifičan”. On tvrdi da se u 99 odsto slučajeva ovakav zločin rešava za 24 sata ili eventualno 48 sati, i da je sve preko toga težak i mukotrpan rad, prenosi Alo!

[adsenseyu1]

– Po mom mišljenju, policija jedino u šta može sada da se uzda jeste da neko u vezi sa ovim slučajem progovori. To može da bude za dva, tri meseca, a može i da bude i za nekoliko godina. Sećam se jednog slučaja da je čovek u u zatvoru na samrti, nakon 15 godina, rekao ko je bio naručilac svirepog zločina koji je on izvršio – priseća se advokat i nastavlja:

Foto-ilustracija: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Profimedia/imageBROKER

Foto-ilustracija: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Profimedia/imageBROKER

– Na to ga je nagovorio stražar, videvši da se čovek muči. Kako bi se ispovedio, doveli su mu jednu ženu iz sela, za koju se znalo da ima neke moći. Ubica se njoj ispovedio, a ona je sve ispričala policiji. Da je bio sveštenik, on ne bi smeo ništa nikome da kaže dalje.

[adsenseyu1]

Drugi pak slučaj dvostrukog ubistva, koga se sećam, bio je kada su se ubice zapile u diskoteci i imale potrebu da se pohvale šta su uradili. Oni su zbog novca ubili bračni par i policija nije mogla da dođe do njih sve dok nisu progovorili – ispričao je Toma Fila za Alo!

Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Telegraf

Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Telegraf

Iz iskustva iz svoje dugogodišnje karijere na teškim i monstruoznim zločinima može da kaže da postoje slučajevi koji po načinu izvršenja i podsećanju na Jelenino ubistvo, ali nema identičnog.

– Mislim da je sada policiji teško da reši ovaj slučaj. Prošlo je mnogo dana, a prva 24 sata su bila nabitnija. Kako u to vreme nije rešeno, sada ostaje da se mukotrpno skupljaju dokazi, ali i da se čeka trenutak kada će neko upućen u zločin o tome i progovoriti – dodaje Fila.

(Telegraf.rs)