ZNAO JE ŠTA GA OČEKUJE: Sale Mutavi pokušao da otkupi za 5.000 evra svoj život

ubistvo
Foto: printscreen/youtube
Stanković je preko posrednika poručio ubicama da je bolje da se vrate odakle su došli, ali je poruka izazvala suprotan efekat

Aleksandar Stanković, zvani Sale Mutavi (29), vođa navijača Partizana, pokušao je tri dana pre smrti da otkupi svoj život, ali mu se to na kraju obilo o glavu.

Kako saznaje “Alo!” Stanković je znao da je na meti plaćenika, ali je navodno odbio da ih likvidira i poručio im je da se vrate odakle su došli, uveren da će pobeći glavom bez obzira, ali su oni slepo slušali nalogodavca.

 

[adsenseyu4]

– Sale Mutavi je dobio dojavu da je crnogorska kriminalna organizacija našla plaćenika da ga ubiju u Beogradu. Njegovi ljudi od poverenja su ga redovno izveštavali ko mu radi o glavi i šta mu se sprema. Javili su mu tačan datum i vreme kada je vozač crnog “audija” krenuo na put sa dvojicom Crnogoraca koji su imali zadatak da ga likvidiraju. On je odmah angažovao svoje ljude, koji su ih našli i ugovorili sastanak u jednom beogradskom kafiću.

ubistvo
Foto: Printskrin: Youtube/HDFOOTBALL HDFANTASY

– Saradnici su mu, navodno, predlagali da naredi njihovu likvidaciju, ali je on odbio, jer je bio uveren da će pobeći čim saznaju da su raskrinkani. Isplanirano je da ih u kafiću zaplaše, ali se taj plan izjalovio – kaže za “Alo!” izvor blizak istrazi.

 

[adsenseyu1]

– Sale nije želeo lično da se susreće sa svojim ubicama. Poslao je saradnike koji su mu preneli njegovu poruku: “Znam šta mi spremate! Biće bolje po vas da se vratite odakle ste došli”. Posle kratkog razgovora, oni su plaćenicima predali 5.000 evra u apoenima od 50 evra i rekli im: “Ovo vam Sale šalje za put. Vratite se što pre ili nećete dobro proći”.

Uprkos ubeđenju da će se oni uplašiti i naterati ih da pobegnu, poruka je izazvala suprotan efekat.

– Crnogorci su za taj zadatak iznajmili tri stana u Beogradu. Menjali su prebivalište da bi bili što neupadljiviji, a izabrali su stanove na tri različite lokacije da bi posle likvidacije što lakše zavarali trag.

Podsetimo, Stanković je ubijen 13. oktobra 2016. godine.

 

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs/Telegraf.rs/Izvor:Alo)

 

[adsenseyu2]

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*