“ZAKLAĆU TE TURČINE”: Muškarac vređao doktorku zbog nalakiranih noktiju, pa NOŽEM napao medicinskog tehničara (INFO)

ambulanta
Foto: Dnevne.rs /pixabay
U službi Hitne pomoći u bolnici u Prijepolju juče ujutro se odigrala prava drama pošto je V.M. iz ovog mesta nožem nasrnuo nasrnuo na medicinskog tehničara Amela Baliju (35) iz Brodareva preteći da će ga zaklati.

Kako je za “Blic” ispričao Balija, nemio događaj se zbio u subotu oko 3.30 pošto je V.M. potpuno smireno ušao u prostorije Hitne pomoći.

– Koleginica mu je rekla da sedne na otoman i da pričeka da dežurna doktorka Ivana Pajević završi telefonski razgovor pošto je u toku bila jedna intervenicija na terenu. Kada mu je doktorka prišla napao ju je verbalno, urlajući na nju: “zar doktorka treba da bude tako našminkana, vidi kakva ti je kosa, zar da me pregledaš tim lakiranim noktima” – priča Amel Balija.

[adsenseyu5]

Utom je, kaže, ušao u sobu za intervencije gde je V.M. i dalje vređao doktorku.

– Pokušao sam da ga smirim i rekao mu da sedne. Kad je seo zavrnuo je majicu i kazao: “Imam nešto za tebe”. Onda je iz izvukao veliki nož, od policije sam kasnije saznao da je sečivo bilo dugo 30 centimetara. Mahinalno sam ga uhvatio za ruku, a on je nož podigao u visini mog vrata. U tom trenutku umešao se portir koji je pokušao da ga primiri. Iskoristio sam trenutak njegove nepažnje i uleteo u sobu za tehničare. Pokušao je da me udari, ali sam zatvorio vrata pa je nož ostao zaglavljen između vrata i štoka. Vikao je: “zaklaću te, Turčine”. Lupao je pokušavajući da uđe u prostoriju, ali sam, naslonjen na vrata, uspeo da ga zadržim – prepričava medicinski tehničar koji u prijepoljskoj hitnoj pomoći radi devet godina.

PRAVOJ DAMI OVO JE ISPOD ČASTI: 10 stvari koje rade samo proste, nekulturne i površne žene

Balija kaže da sve njegove kolege poznaju V.M. jer živi blizu bolnice i znaju ga kao mirnog čoveka. Nikada, nastavlja sagovornik “Blica”, V.M. ničim nije ukazivao da bi mogao da uradi ovako nešto.

– Pošto nije uspeo da prodre u prostoriju u kojoj sam se zabarikadirao on je krenuo u hodnikom. Doktorka Pajević je pobegla na sprat,  na dečje odeljenje, i pozvala policiju koja je ubrzo došla i savladala ga – prepričava Amel Balija.

CRNI OBLACI IDU KA SRBIJI: Evo kada počinje kiša u Beogradu, Nišu, u Vojvodini, a gde će pasti i SNEG (PROGNOZA PO SATIMA)

Posle hapšenja V.M. je saslušan i biće predat Višem tužilaštvu u Užicu.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor:V.L.,Blic.rs)

[adsenseyu2]

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*