SPREMNI? Večeras je PUN MESEC, iskoristite tu ENERGIJU i jednostavnim ritualom sa novčanicom PRIVUCITE BOGATSTVO! (UPUTSTVO)

pun
Foto: Dnevne.rs /pixabay
Kada je mesec pun, njegova energija se menja i tada, pod okriljem zakona privlačenja, ona je najdragocenija za povećanje obilja.

Mesec je nebesko telo najbliže Zemlji i zato je njegov uticaj na nas najsnažniji. Svi znamo da utiče na plimu i oseku, a pomislite šta tek čini ljudskom organizmu koji sadrži 70-tak posto vode.

Da li ste se nekada probudili bez daha i pomislili da vam neko sedi na grudima?

Mesec ima najjači uticaj kad je u fazi, odnosno kada je mlad ili pun.

[adsenseyu6] Pun mesec predstavlja astrološku opoziciju sunca i meseca, odnosno razdoblje kada mesec prima najviše svetlosti od sunca. Tada možete videti mesec kako blista na noćnom nebu u punom sjaju.Ta svetlost je čista energija. Sve postaje snažnije na pun mesec. Ako smo u harmoniji sami sa sobom, puni mesec će nam doneti mnogo pozitivnih vibracija – svemir uvek reflektuje ono što nosimo unutar nas samih.Iako će zbog svoje snage na zdravstvenom planu mnogima napraviti neravnotežu i doneti nesanicu, za finansije je ta energija dragocena. Zbog toga se kaže da “pazite” o čemu razmišljate tokom tog dana – moglo bi se ostvariti.

Pun mesec nam može doneti vrlo pozitivne rezultate ako koristimo afirmacije, molitve, meditaciju, pa čak i za proces isceljenja.

Ovaku energiju u svemiru možemo iskoristiti ili na konstruktivan, ili na destruktivan način – zavisi samo od nas…

Evo kako iskoristiti tu energiju za privlačenje obilja…

Ritual sa novčanicom

Najednostavniji ritual je da uzmete jednu novčanicu (po mogućnosti crvenu). Podignite ruku i njome mašite nekoliko sekundi ili minuta (prema osećaju) prema mesecu dok koncentrisano vizualizujete i osećate kako vam se novac umnožava.

Tu novčanicu onda ostavite u novčaniku da “prenoći”. Idući dan je potrošite. Slično ovome, kada je mesec u fazi opadanja (nekoliko dana nakon punog meseca) gledajte u mesec i vizualizujte kako vaši problemi nestaju, opadaju.

Moć vere, osećaja, afirmacije i vizualizacije, odnosno alatke zakona privlačenja udružene s ogromnom prirodnom energijom meseca je kombinacija koja uistinu deluje.

Probajte!

[adsenseyu1]

(Izvor: Miloš Tomić – Astro tumačenja /Atma.hr)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*