SAMOUBISTVO U BEOGRADU: Filip Dimitrijević (23) skočio sa mosta na CRVENO SRCE nacrtano na betonu

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
srve
Foto: Telegraf
Filip Dimitrijević (23) bacio se sa Brankovog mosta na mesto na kome je ispisana ljubavna poruka na šetalištu. Njegovo telo nađeno je juče oko 2:30 na mestu na kom je nacrtano veliko srce. 

Za sada nije poznato koji je motiv samoubistva jer nije iza sebe ostavio oproštajno pismo, ali se nagađa da je to učinio zbogljubavnih problema.

Tragedija se dogodila na šetalištu kod novobeogradske strane Brankovog mosta.

Mladić je pao sa 15 metara visine na veliko nacrtano srce na šetalištu, iznad koga stoji natpis: “Sve je ovo premalo za kraj“.

Prema navodima, mladić je i ranije imao suicidne namere, ali nisu poznati uzroci toga.

Njegovi roditelji od šoka nisu imali snage da komentarišu razloge zbog kojih se mladić odlučio na ovakav korak.

Foto: Telegraf

Majka i sestra su slomljene bolom. Ništa proteklih dana nije ukazivalo na tragediju koja im se dogodila – rekao je jedan od rođaka koji je došao da izjavi saučešće i pomogne unesrećenoj porodici.

Jedan od Filipovih poznanika iz ulice kaže da mladić nije bio u vezi.

Foto: Telegraf

Filip je imao devojku, ali raskinuli su pre godinu dana. Ne znam da li to ima veze sa njegovim samoubistvom – priča sagovornik blizak nesrećnom dečku.

Ljudi koji su ga poznavali za njega imaju samo reči hvale. Te večeri je bio sa drugarima i pola sata posle ponoći su se razišli. 

Niko ne zna šta se u njegovoj glavi izdešavalo.

(Telegraf.rs)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone