SAČEKUŠA: Albanci nožem izboli Srbina kod Gnjilana! (INFO)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
razbojnik
To je bio pokušaj ubistva. Dvojica Albanaca iz susednog sela Vlaštica su Zoranu Kostiću, koga su sreli na ulici, automobilom blokirali put, a zatim ga napali noževima i teško povredili – izjavio je predsednik opštine Dragan Nikolić

Jednog žitelja srpskog sela Pasjane kod Gnjilana danas popodne su na ulazu u to selo noževimateško ranila dvojica Albanaca iz susednog albanskog sela Vlaštica, izjavio je predsednik srpske opštine Parteš-Pasjane, Dragan Nikolić.

Britanski mеdiјi pоčinju dа „plаču“ zbоg оdlаskа ruskоg kаpitаlа iz Lоndоnа i njеgоvih bаnаkа (INFO)

Nikolić je za agenciju Beta rekao da su napadači na ulazu u Pasjane, na putu ka Gnjilanu, izašli iz automobila i noževima napali Zorana Kostića (31) koji je uspeo da se spase, ali ima veliki broj uboda nožem po rukama i nogama.

To je bio pokušaj ubistva. Dvojica Albanaca iz susednog sela Vlaštica su Zoranu Kostiću, koga su sreli na ulici, automobilom blokirali put, a zatim ga napali noževima i teško povredili. Oni su se posle toga automobilom udaljili, ali meštani su ih prepoznali – kazao je Nikolić.

Foto-ilustracija: Profimedia

Nikolić je rekao da je on u Gradskoj bolnici u Gnjilanu, gde Kostić zadržan zbog težine povreda, ali mu život nije ugrožen.

Nikolić je naveo da Kosovska policija obezbeđuje sobu u kojoj je Kostić, a očekuje se dolazak tužioca.

– Kostić svoje napadače nije poznavao, niti je imao bilo kakvih poslovnih odnosa sa njima. Cilj ovog napada je da se Srbi zastraše i proteraju –  ocenio je Nikolić i pozvao nadležne da nađu i kazne počinioce.

(Telegraf.rs / Beta)

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*